Midsommarveckan börjar nu!

Måndag och dags för kort vecka – igen! Har inte juni gått otroligt fort? Precis som april och maj. Det känns som att den här våren bara har försvunnit! Var tog juni vägen? Det är liksom midsommarafton på fredag sen räknas det väl som sommar på riktigt? Jag, Elsa och min lillasyster Caroline ska ta tåget ner till Båstad och Torekov på torsdag morgon och Angelica tar bilen med lillebror och Alice och Philip.

Ibbe åker på jobbresa till Cannes imorgon bitti och kommer direkt därifrån till Torekov på midsommarafton. Det ska bli fantastiskt att få umgås med familjen under hela helgen. Det känns välbehövligt efter allt som hänt och händer just nu. Angelica och Stefans skilsmässa är sorglig på så många sätt och jag är så ledsen för det. Nu mer än någonsin är det viktigt att omge sig med människor som man älskar och mår bra av så den här helgen kommer att bli perfekt.

IMG_8353
Igår spelade jag in en film om hur man gör en midsommarkrans på 15 minuter. Jag ska försöka hinna klippa ihop den filmen idag så att den kommer ut på youtube. Elsa fick agera kransmodell. Hon gillade den så det känns lovande inför fredag.

  1. Hur länge stannar ni här nere? Ibland känns det liksom som ni är ens vänner och man vill bjuda hem er. Jag bor utanför Ängelholm och har en son i Elsas ålder, hittade dig pga graviditeten. Vill ni ha en lekdejt med en skåning säg till Förslagsvis på Förslövskarnevalen som jag med tipsar om förståss!

  2. C skriver:

    Åh så söt liten tjej du har! Trevlig midsommar

  3. Låter som ni kommer få en härlig midsommar! Vad busig och glad hon ser ut som vanligt:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..