Jag spyr på kommentarerna just nu!

Nu har jag packat ner halva huset för att ta tåget ner till Båstad och sedan Torekov imorgon. Jag och Elsa har sett fram emot den här resan hur länge som helst och det sista Elsa sa innan hon somnade var ”åka tååååg!”. Hon är så pepp på tågresan och det är första gången hon åker ett tåg av den sorten. Vi har åkt Roslagsbanan innan men nu ska vi sitta på ett tåg i flera timmar.

Jag har packat hennes alldeles egna lilla ryggsäck med lite av varje för att göra resan roligare. Några majskrokar, små böcker och dricka. Min lillasyster åker också med på tåget och det känns tryggt att vara två vuxna. Jag kan tänka mig att det blir lite pusslande när man reser så långt ensam med barn med toalettbesök och annat.

elsa_vakna_2

Mitt i den här goda och mysiga stämningen skulle jag sätta mig och skriva ett inlägg om gårdagen, och eftersom att jag fått kritik att jag och Angelica ofta bloggar om samma saker skulle jag kika in på hennes blogg för att se vilka bilder hon valde från Gröna Lund och hur hon skrev så att mitt inlägg skulle bidra till något mer utöver hennes inlägg. Men vad fastnade jag i då tror ni? Jo, hennes kommentarsfält. Och helt ärligt. Det får mig att spy.

Jag vet att många tycker att både jag och Angelica är dåliga på att ta kritik men det här är ingen kritik. Det här är rena påhopp och smutsiga äckliga uttalanden. HUR kan man sparka på någon som redan ligger ner och som gör sitt allra bästa för att hålla sig själv och modet uppe? Som försöker se ljust på framtiden och som delar med sig av sina tankar. HUR kan man spotta på det? Jag skäms över att vara människa när jag läser sånt här. Hur är det ens möjligt att formulera de här orden till en annan människa? Det är för mig helt ofattbart. Jag kommer ALLTID backa Angelica, oavsett vad och mitt tips till er som tycker om Angelica är att gå in och sprida kärlek i hennes kommentarsfält. 

Här har ni nivån på kommentarerna: 

Betty:
”Det handler ikke om at jeg behøver tid til å ”smälta”..bryr meg ærlig talt ikke så mye om hverken Angelica eller Stefan. Det handler om frøken bekreftelsesbehovs og måten de har utlevert det aller aller meste i dine liv på.Med en gang det blir litt kjempig,så er det bloggpause og buuhuuu stakkars meg….Synes Jessica og Angelicas måte å bruke barna sinepå og omtale mennene sine på er helt forkastelig…skjønner godt at Stefan ikke holdt ut.”

Betty eller vad du nu heter på riktigt. Du är en sorglig figur och ett troll och du borde ta dig en rejäl funderare över hur du uttrycker dig. Du saknar hjärta och själ.

Här är en annan inte så trevlig kommentar: 

Anna:
”Att ge upp utan att kämpa är fegt. Inte ens två faniljerådgivningar kan ni ge ert äktenskap och era barn innan ni bestämmer er och flyttar ifrån varandra. Äktenskap handlar om uppoffringar och att utvecklas tillsammans inte leva sitt eget liv med en familj som bihang eller trevligt söndagsnöje.”Och så ytterligare en från en ”Maria”. Som dessutom pissar på ALLA ensamstående mammor där ute:
Maria:
Sorry men jag tycker att skilsmässa är ett enormt nederlag och misslyckande. Det är så typiskt 70-80talister att skilja sig när barnen är så små. Har hört ursäkter som ”bättre att barnen får lyckliga föräldrar istället för olyckliga”. Det är bara en lame excuse för att rättfärdiga sitt ego. Om man verkligen tycker så kommer man ju aldrig kunna vara kapabel till att leva med någon ett helt liv  sen generellt sett så tycker jag att det inte finns något mer patetiskt än ensamstående morsor… lycka till i framtiden Angelica!
IMG_8616
 1. Mimmi skriver:

  Folk är idioter! Fint av dig att säga ifrån och stå upp för din syster! Hoppas och tror verkligen att allt sker av en anledning, känns inte så när man är mitt i kaoset men förhoppningsvis sen. Ta hand om er, jag hejar på er!!!

 2. Jag har också reagerat på kommentarerna. Så mycket elakheter och antydningar som folk tar sig rätt att skriva. Jag förstår att det inte bara går att strunta i dem, för jag blir också ledsen över mänskligheten när jag läser dem. De som är så neggo kan ju faktiskt välja att inte läsa. Kram till er!

 3. Blir såå förbannad när jag är inne på Angelicas blogg och läser kommentarerna!
  Jag kan inte förstå hur människor kan vara så elaka!
  Vi var i kontakt med Barn och ungdomsmedicinska i Alceahuset där dom rekommenderade postafen tabletter till dottern som var 1 år när hon blev åksjuk.Prata med dom så hjälper dom er med rätt dosering m.m.

 4. Linda skriver:

  Jag har hört att man ska tejpa över naveln mot åksjuka…har dock inte testat själv…men du kan ju se om det fungerar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..