Nu rullar vi ner mot Torekov!

Vi är alldeles strax framme i Göteborg där vi ska göra ett tågbyte. Resan har gått helt fantastiskt bra. Efter en riktigt dålig natt med lite sömn för både mig och Elsa mötte vi upp mormor på bussen in till stan. Elsa passade på att vila en stund i hennes knä till mormors stora glädje. Elsa blev lite åksjuk till en början men med lite frukt och saft i magen går det bättre.

Jag vill passa på att tacka för alla era fina kommentarer efter igår, både här och i Angelicas blogg. Jag såg att några av er tycker att jag ska fokusera på de positiva kommentarerna istället för de negativa men helt ärligt så fungerar inte jag så. Jag blev så arg igår och kände att jag behövde stå upp för Angelica. Jag uppskattar alla fina ord såklart men kände att det var dags att ryta ifrån. Nu ska jag packa ihop alla saker här på tåget. Elsa hittade en kompis som hon har lekt massor med under resan. Så kul och gulligt att se.

IMG_8677
IMG_8684
IMG_8713
IMG_8718

 1. Sanna skriver:

  Ni är så himla härliga både du och din syster! Försök att strunta i alla troll, det är människor som inte mår bra själva.. Skickar styrkekramar till er båda! Hoppas ni får en underbar midsommar <3

 2. Anne skriver:

  Jag tycker att man vid ”livskriser” kunde låta ngn annan gå igenom kommentarerna och radera de vidrigaste utan att bloggaren behövde se dem. Är det otänkbart? Sån tur att ni hann undan tågkaoset! Ha nu en riktigt underbar midsommar!

 3. Lina skriver:

  Alltså, det är ju så ofattbart patetiskt att folk sitter och spyr galla bakom sina skärmar. För det händer ju inte att folk vågar säga såna saker irl… ever. Om de inte är riktigt fulla möjligtvis. De tänker inte på att det är en bra j-a bit till marken från de abnormt höga hästarna de sitter på… kram till er! Ha en riktigt fin midsommar!

 4. Lisa skriver:

  Jag förstår att du blev arg, hade också blivit det om några betedde sig så mot min syster. Å tycker det är bra att markera att det inte är ett okej beteende <3 Kram!

 5. Tycker det låter väldigt naturligt att man blir upprörd när någon ger sig på en person man älskar. Det är ju som ett påhopp mig sig själv, jag blir ledsen när folk beter sig illa mot mig, men när någon ger sig på någon jag älskar/tycker om gör det ännu ondare. Tycker din reaktion är helt normal, det är starkt att du ställer upp för din syster. Fortsätt med det :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..