Cool i kläder från Elly Pistol!

Det här inlägget är i stolt samarbete med Elly Pistol 

Jag känner mig allt som oftast inte som en supercool person, men när jag har på mig mina kläder från Elly Pistol så är det precis så jag känner mig. Cool! Det jag gillar bäst med alla kläder från Elly Pistol är de snygga och genomtänkta detaljerna. Jag har valt att mixa och matcha både grått med svart, men det går ju lika bra att ha helmatchat. Alla mina kläder som jag har från Elly Pistol fungerar väldigt bra ihop tycker jag. Just nu får du 10% rabatt på hela sortimentet inne på ellypistol.com om du uppger rabattkoden JESSICA.

Har ni sett deras snygga bomberjackor? Jag valde en jacka med gult jättesnyggt foder och en väska med likadant foder som matchar. Hur snyggt som helst! Just bomberjackor tycker jag inte att man kan ha för många av. De passar lika bra till vardags som till fest. Jag gillar att min bomber från Elly Pistol är blank och är quiltad. Det finns massor av olika varianter inne på deras hemsida så spana in den.

elly_pistol_tvillingr
Hur snyggt? De här byxorna heter ”Boss black pants” och du hittar dem här. Hoodien heter ”Royal black hood och den hittar du här. Jag älskar den här outfiten!
elly_pistol_twins
Här ser du även alla snygga detaljer på plaggen. Jag har L i byxorna och S i hoodien. Alla plaggen från Elly Pistol är välsydda och så mjuka. Det här setet är helt perfekt att dra på sig en svalare sommarkväll.
elly_hela
elly_hela_3
elly_hela_'
elly_pistol_details
elly_jes
Den här tröjan heter ”Baam black sweater” och är en av mina favoriter. Du hittar den här.
elly_bomber_3
elly_bomber_4
elly_bomber_1
elly_bomber_2
Min bomberjacka heter ”Bomber cake” och jag älskar det gula fodret. Den hittar du här. Det finns som sagt massor av olika snygga bombers inne på ellypistol.com. På bilderna har jag vikt upp ärmarna, men det går såklart lika bra att ha ärmarna nedfällda.
elly_pants
elly_pants_2
Mjuka, sköna och snygga byxor som heter ”Punch me pants” och hoodien heter ”Royal black hoodie”.
elly_pistol_bag
Den här snygga väskan är perfekt som weekend-bag och den heter ”Weekend babe yellow”. Den har ett supersnyggt gult foder och du hittar den här. Den sväljer hur mycket som helst och det medföljer en lång axelrem till. Supersmidigt! Kom ihåg att du just nu får 10% rabatt på hela sortimentet inne på ellypistol.com om du uppger rabattkoden JESSICA.

  1. Så fina bilder! Och videon var super, bra filmat och bra redigerat, kul att se rörligt material också =) Nu blev jag sugen på att passa på att handla när man får rabatt. Haha!

    1. Tack, vad fint skrivet! 🙂 Ja, passa på! Jag bor i mina kläder nu, haha. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..