Midsommarhelgen i bilder

Oj oj oj, här är det gått i ett jäkla tempo sen vi kom. Vi hade fint väder på dagen under midsommarafton men runt 16-tiden vräkte regnet ner. Innan regnet kom hann vi ta massor med fina bilder på stranden. Senare idag kommer det upp ett inlägg som är i samarbete med Elly Pistol och jag satt uppe till sent igår och klippte den filmen som vi spelade in och fotade igår. Det blev så snyggt om jag får säga det själv. Hoppas ni också gillar det!

Ibbe kom direkt från Cannes hit i fredags och det var mysigt att få sällskap av honom. Idag är det dags att bege sig hemåt allihopa. Jag och Caroline och Elsa kommer åka tåg hem igen och Ibbe tar bilen på Angelica, hennes kids och lillebror. Jag ska prova sätta plåster i kors över hennes navel, jag kom på att vi ju brukade göra det när vi åkte bil förut. Jag minns inte om det fungerade mot åksjukan men det är ju värt att testa. Jag blir också åksjuk på snabba tåg så jag förstår att hon blir det.  Här kommer härliga bilder från helgen. Nu måste jag packa!

IMG_8782
IMG_8785
IMG_8798
IMG_8816
IMG_8821
IMG_8826
IMG_8830
IMG_8856
IMG_8857
IMG_8903
IMG_8908
IMG_8917
IMG_8953
IMG_8965
IMG_8988
IMG_8993
IMG_9016
IMG_9308

 1. Lisa skriver:

  Har du gjort kransarna? Så himla perfekta!

 2. Lena skriver:

  Vad är det för byxor du har på dig, snygga!

 3. Helena skriver:

  Verkar som du och Ibbe har det mycket bättre nu. Roligt att se.

 4. Sofia skriver:

  På mig hjälpte det att massera lite lätt bakom öronen om jag hade blivit åksjuk. Har något med balansen att göra och att den typ återställs (???) om man gör så! Kan vara bra att prova om hon blir illamående kanske. Hoppas resan går bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..