Jag tror på oss!


Jag känner mig helt slut i huvudet och i själen. Som att vrida ur en disktrasa riktigt hårt. Huvudet dunkar och jag är helt tömd på energi. Förra gången vi gick i familjerådgivningen var det med en liten sorg i hjärtat och jag kände mig mest ledsen över att behöva gå dit. Idag kändes det helt annorlunda. Nu har jag en annan inställning till det och ser det som ett verktyg eller en utbildning.

Ibbe sa efteråt till mig att han en gång gått i en kurs i personlig effektivitet och att man kan se det här som vilken utbildning/kurs som helst. Tänk vad mycket tid både jag och Ibbe lägger på våra företag för att de ska gå runt. Nu känns det skönt att vi ska investera i oss, i vår relation för det behövs verkligen. Jag har ju som sagt sett parterapi och rådgivning som ett misslyckande innan, men nu känns det mer som en sak vi unnar vår relation om ni förstår vad jag menar.

Det är SÅ skönt att få prata med en utomstående. Idag öste Ibbe och jag mest ur oss saker och jag ser så mycket fram emot nästa möte för att se hur vi kan förbättra vårt sätt att kommunicera. Jag tror på oss.

IMG_9398
IMG_9399
IMG_8960

  1. Jag blir så glad av att se att ni börjar hitta tillbaka till varandra! Ni ser lyckliga ut, även om jag kan förstå att det är en bit kvar. ❤
    Kan inte ni, eller du, berätta hur ni hsr gjort för att hitta tillbaka och hur ni kom fram tillslut till att ni ville satsa på er relation? ❤

  2. Neteh skriver:

    Jag tror på er också, kämpa för er ni är en en vacker familj❤️

  3. Så roligt att läsa det här inlägget! Ni är en så himla fin familj tillsammans =) Jag tror och hoppas också på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..