Mot familjerådgivningen igen

Nu är vi på väg till familjerådgivningen igen och det är nästan exakt ett år sen vi var där för första och enda gången. Det kommer saker emellan då så som kräksjuka och annat så vi gick inget mer och sen slutade den kvinnan vi gick till. Nu är det alltså dags igen och just idag är det lite extra spännande att gå dit. Vi är inte helt sams och har tjafsat om en småsak (enligt mig iaf). Så vi får se hur det här går! Återkommer efteråt. Det är skönt att vi har tagit tag i den här biten igen så att vi kan lära oss att kommunicera med varandra utan att det känns som att vi pratar olika språk.

IMG_9306

 1. Diana skriver:

  Vad starkt att gå ut med det, att blogga öppet om det, tack för ärligheten. <3 Och lycka till.

 2. Helena skriver:

  Kanske jättekonstig fråga, men har skilsmässan mellan Angelica och Stefan fått dig och Ibbe att ”steppa upp” och på riktigt ta tag i er relation? Obs, menar absolut absolut absolut inte att A & S inte jobbade med sin relation eller att ni inte har jobbat med er. Bara nyfiken på om det har påverkat er på ett eller annat sätt?

 3. Hej Jessica!

  Heja er! Jag och min sambo hade det dåligt över ett år, jag bokade tid till familjerådgivning förra sommaren, vi gick dit och det är det bästa vi gjort..
  Det vart många tårar, många konflikter tills vi lärde oss HUR vi ska tackla saker och kommunicera utan missförstånd.. för oss tog det säkert 10 gånger innan allt började kännas bra.. nu går vi var femte vecka,, enbart för att inte falla tillbaka dit vi var.,
  Så håll ut, det är skitjobbigt rent ut sagt att höra saker ens sambo irriterar sig på fast man egentligen innerst inne vet om det.. men det är lika jobbigt att säga saker man irriterar sig på så öppet till den man älskar väldigt mycket..
  Men för oss blev det bra och det är jag min sambo och våra två barn tacksamma för.. sedan vet man inte vad framtiden säger, men vi gjorde ett ärligt försök och än så länge känns det så bra..
  så heja er och ge det flera gånger..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..