Elsa bakade sitt livs första paj!

Igår efter förskolan hade jag och Elsa världens kanske mysigaste eftermiddag. Dels kom Angelica och Acko förbi en stund vilket Elsa alltid tycker är lika kul, men sen bakade vi även en paj tillsammans, jag och Elsa. För er som följer mig på Instagram, jessicalagergren heter jag där, så kan man se när vi bakar i mina insta stories. Hon tyckte att det var fantastisk roligt att baka och just paj är ett väldigt bra bakverk att baka med barn. Det blev en vaniljpaj som blev helt okej god. Jag är inte så mycket för bär/frukt i paj utan tänkte prova ett recept utan frukt men det blev lite samma samma utan bär/frukt.

Att göra saker tillsammans med Elsa är det bästa jag vet. Att se glädjen i hennes ögon när hon till exempel lyckas hälla i mjöl i bunken eller att platta till pajdegen är obetalbar. Jag har aldrig haft någon direkt barnlängtan egentligen. Många som jag känner har velat ha barn sen de var små, men jag har aldrig känt någon akut längtan. Men nu när jag har Elsa så vet jag att hon är det bästa som har hänt mig i livet. Det blir verkligen bara roligare och roligare med henne och jag är enormt tacksam över att just hon kom till oss.

elsa_paj_3
elsa_paj
elsa_paj_2
elsaspaj

 1. Kalas skriver:

  Hur tänker du och din partner när ni exponerar er dotter?

 2. Anna skriver:

  Du är en fantastisk mamma – tänk om alla hade någon som dig i sitt liv ❤

 3. Ebba skriver:

  Så söt vet inte om du har skrivit om detta förut – men jag är nyfiken på varför ni kallar henne för Snyltis? Tycker det är så gulligt ✨

 4. Pajen ser jätte god ut !
  Det är så roligt att baka med barnen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..