I helgen bygger vi ut!

Imorgon kommer världens bästa Acko (min låtsaspappa som jag har växt upp med), till oss och hjälper till att bygga altan på vår framsida. Där skiner aldrig solen men vi tycker att det känns härligt som en entré att ha altan på framsidan också. Förra sommaren hjälpte han oss att bygga världens finaste altan på baksidan. Det blev jordens största lyft för vår uteplats och den känns det som att jag aldrig riktigt blir klar med. Jag vill att det ska vara ännu mer blommor, växter, krukor och tyger.

Jag får se det som ett semesterprojekt kanske att fixa där. Jag ska för första gången på hundra år ha fyra veckor sammanhängande semester. Det ska bli helt ljuvligt! Helt ledig blir jag ju aldrig med tanke på blogg och podd, men det är ju en så stor del av mitt liv så jag ser det inte som något jobbigt utan bara kul. Vi ska förinspela ett eller två avsnitt av Tvillingpodden så att vi slipper känna stress över att den måste spelas in i tid om jag ska sticka ut med båten till exempel. Jag jobbar nästa vecka också men sen väntar alltså fyra veckors ledighet.

Jag fick mail från stället där jag beställde lekstugan att den jag valt inte fanns i lager och att beräknad leverans är i december… Då känns det inte superaktuellt med en lekstuga eller vad säger ni? Jag fick välja en annan lite mindre variant, som jag egentligen hade hoppats kunna bygga ihop nu i helgen. Vi får se när den kan levereras. Det får också bli ett sommarprojekt.

IMG_7409
IMG_8317
Såhär ser man lite av hur baksidan ser ut! Jag älskar vår baksida men längtar så mkt efter att bo vid havet.

 1. Det är ju så kul med hemmaprojekt på semestern. Såg er uteplats på din Instastory för ett tag sedan och den är verkligen supermysig.

 2. Hanna skriver:

  Måste bara kommentera att det känns som bloggen blivit så mycket bättre på senaste tiden. Känns verkligen som du lägger ner mer tid på inläggen än för några månader sen och det är himla roligt för oss läsare. Vi vet ju att du och ibbe haft de tufft och förstår såklart att det kan ha varit därför men vill bara att du ska veta att det märks skillnad. Tycker du verkar va en underbar person och jag blir på riktigt så himla glad av att det verkar som du mår bättre nu än tidigare. Du verkar alltid så omtänksam och jag önskar dig det bästa även om jag inte ens känner dig haha! Kraam

  1. Karin skriver:

   Jag har tänkt precis detsamma! Det känns som du mår mycket bättre och jag blir sååå glad för det. Hanna satte ord på det jag tänkt..

 3. Carri skriver:

  Jag vill också till havet, i framtiden!
  Visst gick ni i flyttankar tidigare? Hur går det?
  Kram

 4. Maria skriver:

  Jag bor vid havet, mitt emot Österskärs havsbad på Resarö. Från mitt sovrum ligger jag och tittar ut över det virvlande havet just nu.
  Tyvärr måste jag flytta och huset är till salu…
  Så, om ni vill bo vid havet så ta chansen!

  1. Men åh! Härligt för dig att bo där nu. 🙂 Vilket av husen är det som ligger ute nu? Fanns en del på hemnet såg jag. 🙂 Kram J

   1. Maria skriver:

    Det gula, du kan se det skymta mellan träden då du står på Solbrännan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..