Tips på blogg och fin människa

Jag vill tipsa er att gå in och läsa Laila Högfeldts blogg om ni inte redan gör det. Hon är en superhärlig tjej som jag har fått förmånen att lära känna tack vare LOPPI. Laila är en tvåbarnsmamma som bor i Borås och hon bloggar om allt från resor tillsammans med familjen, skönhet, vardag och hon skriver ofta inlägg som både berör och upprör hennes läsare. Framöver kommer hon även att gästa Tvillingpodden vilket jag verkligen ser fram emot.

Laila är en person som jag får energi av att vara nära. Hon kom och var med på vårt event som vi hade i våras med Akademikliniken i Göteborg. Efter eventet gick vi ut och åt middag tillsammans vilket var supermysigt. Vi blev ett helt gäng som hängde den kvällen. Jag ser fram emot att umgås mer med Laila i framtiden!

laila

ak
Nu är vi tillbaka från vår mini-pre-vacation med båten. Nu ska vi hem, tvätta, ta en springtur eller två i spåret, gå på familjerådgivning och sen packa om och åka ut en sväng till med båten. Jag uppdaterar mer ikväll.

LOADING..