Första dagen på den riktiga semestern

Idag är det måndag men inte vilken måndag som helst, utan första dagen på min semester som kommer att vara från och med nu och fyra veckor framåt. Det känns så härligt och jag ska verkligen försöka ta till vara på varenda liten minut den här semestern utan att för den sakens skull boka upp mig så att jag känner mig stressad. Idag sov hela familjen till strax efter 8 vilket var hur skönt som helst. Elsa somnade sent igår också men det gör liksom ingenting tycker jag så länge det inte blir skrik och bråk, då blir det ju jobbigt istället. Hittills har Elsa bara varit överlycklig över att få vara vaken några timmar extra och hon känner nog att hon får vara med.

Hennes favoritord just nu är ”tillsammans”. Hon vill gärna att vi gör allt vi gör tillsammans, helst alla tre. Hoppa från trappkanten tillsammans, läsa boken tillsammans och sova tillsammans. Jag njuter av det och uppskattar att hon vill göra allting tillsammans för det kommer ju komma dagar då hon vill klara sig själv och inte alls sova tillsammans eller hoppa från en trappkant tillsammans. Idag är det fylla-poolen-väder så det är vad som är på gång precis just nu.

IMG_0109
Måndag betyder även nytt avsnitt av Tvillingpodden och den här veckan gästar ingen mindre än bästa Fanny Lagerwall. Hon gjorde det för mer än ett år sen också men nu var det dags att uppdatera sig om läget med kärleken. Är hon fortfarande olyckligt kär? Och hur maxar man sin singelsommar på bästa sätt? Och hur ställer man frågan när det kommer till kondom? Allt det och lite till alltså i veckans avsnitt av Tvillingpodden som finns i din podcasterapp och på tvillingpodden.se.

IMG_9577
Bästa finaste Fanny!

 1. Madde skriver:

  FRÅGA TILL TVILLINGPODDEN!
  1. Vad tycker ni om era fanpage?
  2. Vad är det bästa som finns? (Typ mat,eller något land osv)
  3. Är ni nöjda med era barnvagnar o vad heter dom?
  4. Vart köper ni mest kläder?
  Trodde jag skulle ha mer frågor men kom inte på fler tyvärr❤

 2. Njut nu Jessica, du är verkligen välförtjänt av din ledighet. Tycker du är så himla duktig och inspirerande!

 3. Karen skriver:

  Du är så fin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..