Nu är vi tillbaka på havet

Efter några dagars fix och tvätt hemma är vi tillbaka ute med båten. Den här gången har vi med oss Angelica och idag ska vi hälsa på hos Ibbes kompisar ute i skärgården. Imorgon åker vi vidare till Värmdö för att hälsa på Mella och hennes familj.

På söndag åker vi hem igen och sen hoppas jag på att kunna bygga lekstuga, fast jag såg i beskrivningen att man behöver vara två för att montera/skruva ihop den så jag får nog kalla på förstärkning. Den har supertunna väggar så man måste nog vara jätteförsiktig när man sätter ihop den.

IMG_0245
IMG_0251
IMG_0284
IMG_0277
IMG_0331
IMG_0334

  1. Emma skriver:

    Hej! Har lagt märke till att Elsa ofta har ett plåster på benet! Någon speciell anledning? Så himla gulligt tycket jag! <3

    1. Haha, hon älskar plåster och vill alltid ha ett plåster på knät, ett på magen och ett på foten. 🙂 Kram J

  2. Anne skriver:

    Haha.. Finfina Elsa fick mig som alltid på gott humör! Ha det så gott allesammans

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..