Från landet till landet

Nu sitter lilla familjen på väg till Sheila och Rasmus landställe. Det ligger 50 minuter från oss, alltså ännu mer ut på landet än vad vi bor. Där vi bor räknas såklart inte som landet men om man jämför med att bo mitt i stan som vi gjorde innan så är det som att komma ut på landet. Vi är ditbjudna på lunch, sen hoppas jag på lite sol och bad om vädret håller i sig.

Igår var det kalas för Alice och det kommer lite fler bilder från det senare. I bilen spelar vi just nu soundtracket till Vaiana som Elsa älskar. Imorse ville hon dock se Lejonkungen som jag inte vet var hon fått från att hon vill se, men vi satte på den och hon stod som förtrollad framför filmen och sen sjöng hon med i Hakuna matata. Det är något väldigt speciellt med att visa filmer för sitt barn som man själv växte upp med.

IMG_0600
IMG_0647
IMG_0666

LOADING..