Mot Torekov med tre kids

Phu! Nu sitter vi äntligen på tåget på väg mot Göteborg där vi ska göra det första bytet. Då åker vi vidare mot Halmstad för att sen byta till ett annat tåg som tar oss till en station nära Torekov, därifrån ska vi åka buss. Det var minst sagt stressigt att komma på tåget med vagnar, packning och alla kids. Den här gången är vi två vuxna (jag och Angelica) och tre barn. Förra gången var vi två vuxna på ett barn och bara det var lite svettigt.

Jag sprang till mcd snabbt innan tåget skulle gå  för att köpa lunch till barnen och oss men det tog såklart längre tid än jag trodde. När jag väl kom tillbaka till Angelica och barnen var vi vid fel vagn och hade bara några minuter på oss förflytta oss till rätt ställe några vagnar bort. Då ryckte en tågvärd in och hjälpte till men även en  annan passagerare. Så fint och både jag och Angelica blev rörda av att de ville hjälpa till. Nu ska vi ta några djupa andetag och sen gå och lika runt i tåget. Vi har fyrsäte med bord vilket är helt perfekt när man reser med barn. Wish us luck med alla byten!

IMG_0789
IMG_0796

  1. Laila skriver:

    Så gulliga som hjälpte till, så tacksamt! Och VAD BRUN du är Jessica!! Snygg som alltid! Jag tycker att ni ska ta en sväng förbi Borås/Sjömarken också när ni ändå är här nere på västkusten 😉 KRAM!!

  2. L skriver:

    Folk är väldigt hjälpsamma när man reser med barn är min erfarenhet, så himla tacksam blir man! Lycka till! 🙂

  3. Karen skriver:

    Allt löser sig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..