Att få sovmorgon tillsammans med henne

Imorse vaknade jag vid 9 och då sov Elsa fortfarande hur gott som helst. Jag smet upp och kissade och när jag kom tillbaka satt hon upp i sängen och ville gå ner och leka. Det är helt fantastiskt att få ha sovmorgon tillsammans med henne. Att ha henne tätt intill och känna och höra hennes små andetag är det bästa jag vet. Imorgon åker vi hem igen och Ibbe ska hämta oss vid T-centralen efter en lång resa igen. Så tacksam att få bli hämtade just där. Den sista biten hem därifrån tar nämligen minst 1,5 timme nu på sommaren och extra lång tid med alla vagnar i hissar upp och ner.

Idag drar Torekov hamnfestival (tror jag det heter) igång. Igår var det strålande sol men det har regnat hela natten och nu är det mulet och lite kallt. Vi får se om vi tar oss ner till hamnen en sväng iaf senare. Jag älskar att vara här. Tänk att man inte upptäckt Skåne tidigare i livet.

IMG_0884
IMG_0909
IMG_0934
IMG_0953
IMG_0972
IMG_0995

LOADING..