Han.

Att få dela sin vardag med någon har sina för- och nackdelar. Ibbe och jag har haft det tufft i vår relation under en ganska lång tid och allra mest tror jag att det beror på att vi slutade prata med varandra om våra behov. Vad vi behövde och vad vi vill med våra liv, både enskilt och vårt gemensamma liv. Att sätta upp en plan för relationen precis som man gör med ett eget företag är nog ingen dålig idé. Det gick ju så långt att vi ställde in bröllopet som skulle äga rum den 19 augusti i år. Vi pratade även om att separera på prov.

Jag har fått en del frågor om hur jag hanterar Angelica och Stefans skilsmässa. Om jag och Ibbe skulle hoppa på skilsmässotåget eller om deras separation har fått oss att hålla ihop. För det första skulle jag inte hoppa på något ”tåg” bara för att andra skiljer sig. Och för det andra har vår relation varit ansträngd långt innan Angelica och Stefans skilsmässa kom på tal. Att vi sedan i samma veva bestämde oss för att verkligen satsa på vår relation har faktiskt inget att göra med deras relation.

Jag är glad och känner tacksamhet över att vi valde varandra igen. Jag tror att man behöver göra det ofta. Se varandra, finnas för varandra och välja varandra – varje dag. Att inte ta varandra för givna. Jag älskar Ibbe och jag känner mig tacksam över att han älskar mig. Just nu har mitt förtroende för kärleken fått sig en törn. Det går helt enkelt inte att lita på för evigt så jag tar varje dag som den kommer och tänker aldrig mer ta honom för givet.

IMG_7223
IMG_8585
IMG_0638
IMG_0642
IMG_1133
IMG_1134
IMG_1135

 1. Detta inlägget var så fint och så vackert.
  Att man vågar påminnas om att man varje dag måste vårda sin relation och alltid ha en dialog och vad hjärtat behöver. Alla din ord ovanför hade kunnat vara mina. Min sambo och jag startade lite tufft och har kämpat oss igenom tuffa perioder där vi förlorade varandra och vår dialog. Men vi fick hjälp på rätt spår (från familjerätten) att hitta en kommunikation som vi båda förstår. Vi har ofta velat samma saker men talat till varandra på olika ”språk” och inte förstått varandra. Men efter en lång tids samtal så valde vi att satsa, på oss, på vår lilla familj och på vår framtid. Och det är de bästa jag gjort, om två månader gifter vi oss och satsar på oss i framtiden. För vi tror att så länge vi vårdar varandra, vår relation och oss själva så kommer vi vart vi än hamnar i framtiden vara lyckliga’
  Att våga chansa och våga tro, kan ge så mycket mer..
  Tack för en fantastisk blogg och en helt fantastisk podd!!

 2. Så fint skrivit! Och absolut något vi alla ska ta in och lära oss att inte ta någon för givet! ❤
  Härligt att hör ni har det bra. Massa kärlek till er! ❤❤❤

 3. Elin skriver:

  Så härligt inlägg! Ibland måste man bara välja varandra och kämpa järnet. Älskar ibbes klädstil!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..