Den oändliga resan hem är påbörjad

Nu är vi på väg tillbaka mot Stockholm och hemåt. Vi beräknas vara framme vid 20:40 och då står Ibbe som tur är och väntar på oss med bilen. Elsa har tyvärr fått hög feber under natten och nu är hon nedbäddad i vagnen och sover. Lite sämsta tänkbara mående när man ska resa långt stackarn, men hon kämpar på. Alternativet hade varit att stanna ett par dagar till men man vet ju heller inte åt vilket håll det går, hon kan ju bli mycket sämre också och då är det ganska skönt att vara hemma. Vi får hålla tummarna för att febern håller sig nere under hemresan och att Elsa får må så bra som möjligt.

Det har varit härliga dagar och kvällar här nere och jag önskar att vi hade stannat längre faktiskt. Poolen i området är snart färdigbyggd så jag tänker att det får bli en till tur ner till Torekov innan sommaren är slut. Förhoppningsvis är september en härlig sommarmånad i år så kanske vi kan åka ner då. Nu ska vi strax hoppa av första bussen och möta pappa som har kört all packning till tågstationen. Sen väntar tågresa, bussresa, ytterligare en tågresa för att sedan åka bil från stan. Wish us luck!

IMG_1096
IMG_1122
IMG_1141
IMG_1147
IMG_1150
IMG_1153

  1. Krya på Elsa!
    Hoppas allt går smidigt hem.
    Tycker också att det är skönast att vara hemma när barnen är sjuka.

  2. L skriver:

    Hejar på er! Att resa med barn är att avancera en level i föräldraskapet tycker jag. All cred till er som gör den resan med tåg och buss! Hur lång tid tar det ca? Bor själv långt från min hemstad och har bara flugit än så länge, men då går det ju ganska fort. Men när barnen blir äldre blir det buss och tåg för oss också, även om det tar många timmar. Krya på sig Elsa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..