Jag mår varken sämre eller bättre

Fy tusan vad segt det är att vara sjuk på semestern. Det känns som att den bara rinner iväg från mig just nu. Igår kväll fick jag feber men var ändå lite piggare än när jag vaknade. Inatt har jag knappt sovit något alls och det känns som att det är ett monster i min mage. Jag skulle bara vilja lyfta ur allt innehåll och vila en stund. Jag har provat Ipren, avedon, samarin och Novalucol men ingenting hjälper. Jag mår så illa. Men det blir liksom varken sämre eller bättre. Missförstå mig rätt nu men det hade varit bättre om jag hade kräkts för då hade det ju snart varit över.

Idag blir det inte mycket gjort här hemma trots att massa roliga saker stod på schemat. Jag vill testa springa en mil, måla klart lekstugan och bada med Elsa i poolen. Förhoppningsvis blir jag lite piggare ikväll igen och orkar måla lite iallafall. Slut på gnälligt inlägg. Fattar att det inte är upplyftande läsning men ibland känner jag mig bara så ynklig. Hela min kropp gör ont.

IMG_1241

 1. Louise skriver:

  Krya på dig ❤️

 2. Krya på dig!

  Man får vara ynklig om man är Sjuk på sin semester!

 3. O. skriver:

  Usch vad jobbigt. Stor kryakram till dig! <3

 4. Madde skriver:

  Du är kanske förstoppad? Låter som det med att magen känns full och att du mår illa. Köp microlax så ska du se att det
  Lättar helt ofarligt och du kommer känna dig som en ny människa sen!!!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..