När täcket känns som tusen stenar

Jag vill börja med att be om ursäkt för tystnaden här. Natten till idag är den vidrigaste jag någonsin upplevt och jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Jag somnade i soffan igårkväll och bad Ibbe om att få sova där hela natten för att få en hel natts ostörd sömn. Jag vaknade av smärtor säkert hundra gånger inatt och jag minns inte vad som var dröm och verklighet. Filten kändes som att den var täckt med vassa stenar som mot min vilja borrade sig in i min mage. Jag fick lyfta bort filten flera gånger men när jag vaknade på morgonen vaknade jag av att jag grät.

Jag tänkte att jag måste ha en cysta eller något annat i magen som var på väg att explodera. Jag har som sagt aldrig tidigare varit med om den här typen av smärta. Jag fick värktabletter av Ibbe som fick ner febern och jag somnade om en stund i sängen. Utan att gå in på några detaljer kan jag nu konstatera att det inte var någon cysta. Jag är gravt magsjuk och jag mår fortfarande otroligt dåligt. Nu väntar en ny helvetesnatt och jag vet inte var jag ska ta vägen riktigt med den här smärtan i magen. Ingenting hjälper.

IMG_1280

 1. Helena skriver:

  Åk in till sjukhuset. Jag har haft blodförgiftning en gång och det låter väldigt likt. Så jag säger, skit i alla i väntrummet! Åk nu! Hoppas du blir bättre snart

 2. Li skriver:

  När jag haft gallstensbesvär/mina värsta magkatarr-attacker så är det som magsjuka + en brinnande eld/knivsmärtor under skulderbladen som skjuter ut ur ryggen och frampå magen… man måste liksom peofylaxandas sig igenom 6 h med hjälp av stretch och träning, om man inte är i konstant rörelse så känns det som man ska dö… känns det igen? Kolla upp gallsten och be att få starka smärtstillande stolpiller (verkar snabbare och mer effektivt tydligen, har ej hunnit testa) till nästa vända.

 3. Elin skriver:

  Campylobacter?

 4. Karen skriver:

  Kolla upp det hjärtat❤️

 5. Oj vad tråkigt.kanske kolla upp om Du har fått Rot virus. det sätter sig i magen,ömsom lös hård och illamående.vanligt att barn har det,som vuxen blir man säkert mer sjukare än dom. Krya på Dig

  1. Anne skriver:

   Faktiskt tvärtom just med Rota, då vuxna ofta har haft det som barn och får en mildare variant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..