Jag lever och är på benen!

Hallå hur gulliga är inte ni allihopa? TACK för alla fina kommentarer om mig och min mage. Det var inte blindtarmen eller någon cysta vad jag tror. Jag fick sova nästan hela natten till idag och alla symtom är som bortblåsta. Om jag hade haft en till helvetsnatt så hade jag åkt in idag men det behövdes inte. Jag vaknade pigg, glad och utvilad. Nästan lite gråtfärdig över att jag kan skriva att jag är frisk igen. Nu har jag ju inte varit sjuk i en evighet och jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att alltid vara sjuk. En hemsk tanke och jag tänker på alla er som går runt med konstant smärta, det måste tära något enormt på både kropp och själ. Jag är tacksam över att min kropp bär mig varje dag och det var faktiskt bra att jag blev påmind om det. Jag är inte alltid jättesnäll mot mig själv och min kropp och det ska man ju vara.

Dagen har varit helt fantastisk! Jag och Ibbe och Elsa har myst runt hemma hela dagen och förmiddagen gick åt att vila i soffan och bara ta det lugnt för min del. Vi åt frukost ute i solen, som jag älskar att bo i det här huset. På eftermiddagen har jag målat lekstugeväggar för fullt och snart är den helt färdigmålad invändigt. På torsdag kommer bästa Acko hit och sätter upp den. Det är verkligen en liten lekstuga. Jag bar in golvet nu ikväll och skulle försöka börja tejpa upprutmönstret (som för övrigt verkar omöjligt), och testade att ställa Elsas spis på golvet. Haha, ja spisen och Elsa får plats, thats about it. Spisen får helt enkelt flytta upp på Elsas rum och lekstugan får fyllas med saker på väggarna istället för på golvet.

IMG_1531
IMG_1532
Ibbe pysslade med att bygga ett litet ”växthus” till sina nyinköpta krydväxter. Han har även köpt och fixat med snigeltejp runt allt pallkragarna. Ingenting som har varit i pallkragarna har fått vara kvar. Jordgubbarna – borta, dillen – borta. Nu ska vi tametusan få ha kvar det vi har odlat/planterat.
IMG_1529
IMG_1530
Vi fick två tomatplantor av mamma och Micke för flera månader sen och sen vi flyttade in dom under tak har det verkligen tagit fart. Det dröjer ju lite till innan Elsa får äta sina tomater men snart så. Det blir supermånga tomater på den ena plantan. Den andra gick tyvärr av så där blir det nog inga tomater alls.
IMG_1533
IMG_1538
Jag målade tills det blev för mörkt för att måla mer. Jag ska försöka hinna med att grundmåla alla väggar på utsidan innan vi sätter ihop lekstugan. Det är ett riktigt mysigt litet projekt den här lekstugan. Lamporna ovanför bordet är solcellslampor från Ikea. Fina på dagen, fina på kvällen!

LOADING..