Ett nytt kapitel med Polarn O. Pyret

Det här inlägget är i stolt samarbete med Polarn O. Pyret 

Jag har fått möjlighet att inleda ett härligt samarbete tillsammans med Polarn O. Pyret och det är jag så glad över. För mig betyder Polarn O. Pyret kvalitet och det tycker jag är viktigt när det kommer till kläder överlag, men speciellt när det kommer till barnkläder. Barnkläder ska tåla mycket bus och lek och samtidigt vara funktionella och snygga. Polarn kommer att överraska under hösten med helt nya material och färgval och med en ny modegrad. Jag var på en pressfrukost för ett tag sedan och fick kika på massor av Polarns nyheter och det finns hur mycket fint som helst! Jag tror att ni kommer att bli överraskade av alla fina plagg med volanger och pasteller. Klänningen på bilderna nedan hittar ni här. Den är så mjuk och en helt perfekt klänning både till vardags och till kalas.

pop_klanning_5
pop_klanning_8
pop_klanning_4
pop_klanning_6
Nu har förskolan kickat igång igen och det är dags att uppdatera Elsas garderob för det. För mig är det viktigt att Elsa inte har kläder som hon behöver vara rädd om. Hon ska kunna hoppa i vattenpölar, åka rutschkana och gräva runt i sandlådan hej vilt utan att kläderna går sönder. Där är Polarn O. Pyret det självklara valet för mig. Visste du att 49% av deras ytterplagg ärvs av minst tre barn? (enligt PO.P:s kundundersökning 2017). Här snackar vi kvalité på riktigt! Baseballjackan som Elsa har på sig kommer att användas flitigt under sensommaren och hösten. Det är ett perfekt plagg att ha utomhus när det är för varmt för jacka men för kallt med bara tröja. Du hittar baseballjackan här.
pop_jacka_4
pop_closeup
pop_jacka_1
pop_jacka_3
pop_jacka_2
Vi har ägnat många stunder på semestern ute i skogen och plockat blåbär, något som Elsa verkligen gillar. Nu är det inte så många blåbär som hamnar i bunken när hon plockar, de allra flesta åker direkt in i munnen. Mums! Klänningen som Elsa har på sig kommer hon kunna ha nästa år också. Jag valde en lite större storlek så att hon kan växa i den. Jag älskar den och speciellt gulddragkedjan i bak.
pop_blabar_4
blabar_2_pop
pop_blabar_2
blabar_pop_4
blabar
blabar_pop
pop_blabar_3

 1. Evelina skriver:

  Söta och coola kläder på supersöt Elsa.

 2. Anna skriver:

  Tänkte exakt samma, har nog aldrig sett bilder på Elsa i Pop-kläder förut. Å andra sidan lät ju det där om ”det självklara valet för mig” som en ganska förproducerad text så det passar väl inte in på alla.

  Sen är ju det här med att kalla betald reklamplats på bloggar för ”samarbeten” så töntigt att man storknar. Men det är ju knappast Jessicas fel 🙂

 3. Hanna skriver:

  Vad går samarbetet ut på? Vad får du ut av det? Ger det läsarna något? Lite fånigt och ihåligt att du nu prisar POPs kläder så högt. Tror inte jag sett ett enda POP-plagg tidigare på Elsa på någon bild. Så vad får du ut av samarbetet eftersom du nu så varmt rekommenderar POP? Jag själv älskar POP och vår son använder deras kläder i stort sett dagligen, men inte får jag någon rabatt för det..

  1. Hej Hanna! 🙂 Samarbetet går ut på att visa delar ur Polarns nya kollektion. Elsa har faktiskt en del kläder från Polarn sen innan, men jag skriver sällan ut var någon av hennes kläder kommer från om inte någon frågar. Med det här inlägget hoppas jag kunna inspirera. Hoppas du fick svar på dina frågor. 🙂 Vad kul att du älskar Polarn O. Pyret! Kram J

   1. Hanna skriver:

    Pops kläder är rätt tydliga och har en egen stil så även om du inte märker ut dem så skulle jag kunna identifiera dem.. Så nej, jag har inte sett Elsa med deras kläder i bloggen iaf. Har följt den ett bra tag, Fick inte svar om vad samarbetet ger dig. Rabatt på deras kläder? Kläder gratis? Inbjudan till evenemang som ordnas av Pop? Å om samarbetet ger oss läsare något, typ rabatt eller liknande. Inspireras av deras kläder kan jag göra i deras butiker eller på deras hemsida.

    1. Anne skriver:

     Hanna, gå och lägg dig! Om du vaknar i morgon lika vidrig och elak som idag: Sök hjälp!

     1. Hanna skriver:

      Anne, varför så otrevlig? Jag bara ställer frågor kring samarbetet och min känsla av att det inte kommer från hjärtat. Utan att orden är köpta och att Jessica i efterhand målar upp en ”dyrkan” av Pops kläder. Vill hon inte svara skriver hon det utan att du behöver vara otrevlig.

     1. K skriver:

      Men är du snygg. Det är väl helt rimliga frågor? Elsa har aldrig polarn på sig – helt plötsligt säger jessica att det är ”det självklara valet”. Hmm… kanske det självklara valet om man får kläderna gratis

    1. Hej igen Hanna! 🙂 Samarbetet är ett betalt samarbete, precis som alla mina samarbeten är. Bloggen är mitt jobb och jag får betalt för att producera den. Det är tråkigt att du inte känner att du blir inspirerad av mitt samarbete med Polarn O. Pyret, men det är bra att du blir inspirerad i butikerna och på deras hemsida. 🙂 Den här gången ingick det inte någon rabattkod till läsarna, men jag ska absolut framföra din önskan. Hoppas du fortsätter följa bloggen! Kram J

     1. Hanna skriver:

      Din trovärdighet känns inte så hög när du helt plötsligt börjar gilla ett märke för att du får betalt. Känns inte som det är på riktigt. Jag behöver ingen rabattkod men föredrar att läsa bloggar med samarbeten som känns ärliga och inte totalt köpta.. Du känns helt köpt och billig när du skriver så genomskinlig text och prisar något som du inte setts använda förut.

    1. Hanna, du har själv en väldigt otrevlig ton, så se upp med att kasta sten i glashus. Om du har frågor om hur det funkar med samarbetet med PoP så skulle du kunnat ställa de på ett bra mycket trevligare sätt, utan att låta så hånfull. Fundera på det!

    1. Hanna, du har själv en väldigt otrevlig ton, så se upp med att kasta sten i glashus. Om du har frågor om hur det funkar med samarbetet med PoP så skulle du kunnat ställa de på ett bra mycket trevligare sätt, utan att låta så hånfull. Fundera på det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..