När man pressas till tårar

Idag var jag och Ibbe tillbaka på familjerådgivningen igen efter några veckors uppehåll på grund av semester. Jag hade en jobbig lämning av Elsa imorse och var på ett ledsamt humör när vi klev in i kyrkans lokaler idag. Jag har hittills inte gråtit under familjerådgivningen och jag hade av någon oförklarlig anledning bestämt mig för att inte gråta idag. Det höll inte. Det tog max två minuter i det där rummet så strömmade tårarna nedför mina kinder.

Jag ska inte gå in i detalj på vad vi pratade om idag för jag har inte hunnit stämma av med Ibbe vad jag ska skriva här, men vi pratade en del om vårt bröllop som egentligen skulle ägt rum på lördag. Det genererade i en hel del tårar. Men vi har ordnat med barnvakt så vi ska åka iväg och umgås bara han och jag i helgen. Det kändes skönt efteråt idag men fy vad jobbigt det är när man sitter där.

IMG_8585
IMG_0642

 1. Malin skriver:

  Bröllop eller inte bröllop, ni har gjort ett aktivt val och valt varandra. Jag hoppas att ni får en fin dag på lördag vad ni än kommer göra. Och hoppas att få höra lite om dagen i podden på måndag.

 2. E skriver:

  tycker att det är fint ändå att ni kämpar, väljer varandra och att vara tillsammans och vill att det ska funka 🙂 jag hejjar på er!

 3. Evelina skriver:

  Håller tummarna för att ringarna åker på och att nytt datum för bröllop bokas in…Hurra!!!

 4. Diana skriver:

  Det är verkligen en fin investering ni gör i er själva, i er framtid tillsammans, att gå till rådgivning. Så jädrans bra! Fortsatt lycka till med allt. Har inte hängt med varför det inte blev bröllop om du skrivit ut det tidigare men hoppas att det inte är pga ER att ni inte känner er säkra eller så. Lycka till med allt finaste.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..