Rocka med björnar och mingla runt

Igår var jag och Angelica inbjudna till Rockbjörnen. Vi tog med oss Annika och lillebror och det var så himla roligt! Förra året gick jag och Angelica själva, och då direkt efter en jobbresa med inspelning. Då var vi rätt trötta och stannade inte så länge men igår blev det riktigt kul drag. Vi träffade massor av roliga människor och minglade runt för fullt. Det var extra roligt att ta med lillebror på ett event för det händer inte så ofta.

Idag har jag jobbat för fullt. Bland annat så har jag gjort veckans nyhetsbrev för LOPPI. Prenumererar ni på det? Om inte kan ni signa upp er här så får ni se lite av det jag pysslar med när jag jobbar för LOPPI. Efter hämtningen ska jag, Angelica och kidsen hoppa på bussen och åka till en kompis och äta middag. De har byggt jordens finaste kiosk till sina barn, jag måste visa er sen. Jag tror att Elsa kommer att älska att leka där.

army
kicken
lillebror
sneakers
Alla körde sneakers igår vilket var så skönt för fötterna. Jag är inget fan av klackar även om jag gillar hur det ser ut. Älskar sneakers!
syskon
aina
Gulligaste Aina var där. Jag jobbade tillsammans med henne för mer än ett år sen. Hon är alltid lika glad och snäll mot oss! Här bjuder hon twinsen på vin. 
annika_
frukost_
Jag var så sugen på acai-bowl när jag kom hem igår kväll, men det låter alldeles för mycket med mixerstaven så jag fick snällt vänta tills imorse med att äta en bowl. Den är superenkel att göra. I min har jag frysta jordgubbar, frysta hallon och en icke fryst banan. Jag mixar det och blandar sen i lite acai-pulver. Sen toppar jag med det som finns hemma i frukt- och bärväg + kokoschips, lite granola och jordnötssmör. Mums!

 1. Frida skriver:

  Äter du något mer än en acai-bowl till frukost? Hur länge står du dig på det?
  Jag åt det till frukost idag vid 6.30 o va verkligen vrålhungrig vid 11. Brukar äta havregrynsgröt annars o då blir jag hungrig först vid 12 när jag har lunch…
  blir man mätt av acai pulver eller är det varför äter man det egentligen? 🙂 kram

  1. Ibland ett ägg till, men jag är rätt noga med mellis också, så jag försöker inte äta en frukost som jag ska stå mig på till lunch. 🙂 Kram J

  1. Och om acai-pulvret är jag inte så insatt, mer än att jag hört att det innehåller nyttigheter. Det är inget som mättar. Det är ett bär som gjorts till pulver bara. 🙂 Kram igen.

 2. Josefin skriver:

  Alltså er bror är sååå lik philip! 😀

  1. Anne skriver:

   Haha.. Jag såg det först nu på bilden i kväll. Jag har flera gånger sett kort med honom och undrat Vem är han så lik. Men i kväll var det inga tveksamheter!! Amazing!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..