DIY hylla i riktig Ernst-stil

Jag såg en jättefin hylla på mammas jobb som jag blev helt kär i. Det visade sig att en tjej på mammas kontor hade gjort den själv. Det är ett hyllplan från Ikea och läder från Slöjddetaljer. Nu har jag äntligen fått upp min hylla i sovrummet och tänkte visa er. Jag är sämst på att skruva upp saker ordentligt med plugg och så, och tror att gipsväggen egentligen behöver plugg. Jag ska fråga experten Acko sen vid tillfälle, så att den inte helt plötsligt trillar ner. Men det känns som att den sitter helt okej just nu ändå.

Vi har ju bott här i fyra år(?), tiden går så fort. Och vi har fortfarande inte riktigt gjort klart med inredningen. Ibbe älskar när det är helt cleant utan hyllor och sånt, medan jag verkligen älskar detaljer i en inredning så där har vi fått kompromissa lite. Jag tycker ändå att vårt hem känns väldigt stilrent även om det är en del småsaker här och där. Jag ska göra en rundvisning sen här i huset så ni får se.

hylla
hylla_3
hylla_2
hylla_4
De här remmarna/banden är 120 centimeter långa vardera och 35 mm breda, men det är ju en smaksak hur långa och breda man vill ha dem. Jag gillar att det blev lite bredare band. Jag funderar på att göra en liten ögla av resterna till våra sängbord, men måste dubbelkolla det med Ibbe innan. Som sagt gillar han ju när det är cleant.
lekstuga
lekstuga_1
lekstuga_2
Jag har även fixat lite ute med lekstugan. Jag satte upp en vimpel mellan träden och längs ena takdelen. Jag ser fram emot att måla klart framsidan för att kunna ta bort all maskeringstejp. Ena ljusslingan har ramlat ner eftersom att jag tejpade upp dom. Jag fattade att det inte skulle hålla men då hade jag inte bättre redskap. Nu har jag små listspikar som man fäster sladd med som jag ska spika upp dom med.

 1. Li skriver:

  Varifrån kommer era sängbord!!!!???? Pussar

 2. Therese skriver:

  Vad duktig du är!! Super fin hylla 🙂

 3. Cicci skriver:

  Superfint, härlig färg på väggarna också. Vad heter den? 🙂

 4. Cicci skriver:

  Superfint! Härlig grå färg ni har på väggarna 🙂 Vad heter den?

  1. Åh, jag vet inte tyvärr. Det är så längesen vi renoverade. Kanske kan leta runt bland färgburkarna i garaget! 😀 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..