In på bara skinnet med tvilling

Idag har jag och Angelica åkt in till stan för lite förmiddagsjobb på LOPPI. Efter jobbet som bara sträcker sig fram till lunch ska vi möta upp Fanny och gå på invigningen av nya utedelen på TAK. Som att man inte gillade det stället innan, så har de nu byggt en bro över till en utomhuspark som här ihop med Hobo, där det bland annat kommer att vara bio utomhus.

Jag såg att Angelica bloggade om sin skinnjacka (som inte är hennes) men jag vill ändå skriva om min jacka. Angelica och jag hade inte pratat ihop oss imorse och när vi möttes och skulle gå till bussen hade båda skinnjacka och svarta skor. Jag köpte min jacka för snart tre år sen och har inte använt den en enda gång, men idag kände jag för att ha den. Skorna är ridskor från en hästoutlet. Jag och Angelica red förut varannan vecka i en termin och kände att vi ville kitta upp oss med all utrustning… Lite onödigt såhär i efterhand. Fast älskar skorna så det var ju ett fynd!

skinn_1
skinn_2
skinn_3
Jag känner mig lite hängig, exakt som Angelica. Jag vet inte vad det är för skit. Jag hoppas kunna sova bort det inatt för imorgon ska ju jag och Ibbe iväg på ett date-dygn på annan ort och då vill jag vara pigg som en mört.
boots 2
Matchy matchy med twinnie.
skinn_4
Det börjar bli dags att boka in ett frisörbesök snart. Utväxten är inte längre en färgad botten utan helt min egen färg och jag vill ha lite mindre utväxt, lite ljusare längder och klippa topparna, men det får bli efter Greklandsresan.

 1. Susanne skriver:

  Lämnar samma kommentar här som hos din tvilling 🙂
  Börja snarast så kanske du slipper att bli sjuk.
  RECEPT 1 LITER INGEFÄRSSHOT
  200 g färsk ingefära 1 l vatten ½ dl honung 2 st. citroner 4 tsk malen gurkmeja 1 tsk kanel Gör såhär: Koka 1 liter vatten. Riv ingefäran grovt, låt skalet sitta på. Låt det kokta vattnet svalna till runt 60 grader, detta för att man inte ska förstöra allt det nyttiga och fantastiska i ingefäran och de andra ingredienserna. Lägg i den rivna ingefäran och låt dra i ca 20 minuter. Sila av ingefäran och ha sedan i honungen. Låt svalna helt. Pressa i citronerna, ha i gurkmejan och kanelen. Rör om ordentligt, häll upp i glasflaska med tätslutande lock. Ställ in i kylen. Det här effekten har ingredienserna. Ingefära: Innehåller massa antioxidanter, är anti-inflammatoriskt, bra för tarmar och mage. Ökar blodflödet, sänker kolesterol, bidrar till att förhindra högt blodtryck, stroke och hjärtsjukdomar. Bra på alla sätt! Citron: Perfekt källa till vitamin C. Innehåller även bioflavonoider som är antioxidanter som skyddar kroppen mot toxiska skador. Citron är nyttigt som stärker ditt immunförsvar och har en läkande effekt på skador på kroppen, som orsakas av fria radikaler. Den besitter antibakteriella egenskaper och har en renande effekt på blodet, ökar kroppens förmåga att föra ut giftiga toxiner från kroppen vilket kallas detox. Honung: Den läker sår, lindrar halsont och tar kål på bakterier. Antiinflammatorisk och läkande i t ex tarmen. Gurkmeja: Den har flera läkande egenskaper och är en mycket kraftig antioxidant som är tio gånger starkare än vitaminer. –Gurkmejans effekt är lika stark som – eller starkare – än antiinflammatorisk medicin. Kanel: Reglering av blodsocker, förbättrad insulinkänslighet och inverkan på hjärt- kärlhälsa.
  Trevlig Helg!

  1. Elin skriver:

   Hur ofta dricker du detta och hur stor shot varje gång?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..