Lunch med Petter Stordalen på tak

Inte riktigt lunch tillsammans med Petter Stordalen, men samtidigt iaf. Under invigningen  av Tjugo dagar, den nya takparken, så höll han ett superinspirerande tal. Jag gillar verkligen hans driv och glöd. Han gav otroligt mycket energi på kort tid. Jag gillar också att tänka att ingenting är omöjligt.

Efter eventet som var supertrevligt åkte jag och Angelica och hämtade barnen tidigare på förskolan. Om lämningarna är lite vemodiga så är hämtningarna raka motsatsen. Jag älskar när Elsa kommer springande och ropar mammaaaa glatt! Sen får jag världens största kram.

IMG_2948
IMG_2953
IMG_2956
IMG_2961
IMG_2967
IMG_2968
IMG_2975
IMG_2986
IMG_2993

Nu har Elsa precis somnat efter en kväll i sann fredagsmysanda med tacos och film. Kusinerna och moster Angelica var över på middag. Jag älskar att vi bor grannar. Vad vore livet utan henne. Nu ska jag göra en acai-bowl (är konstant sugen på det) och mysa ner mig i soffan med Ibbe och titta på Skärgårdsdoktorn. En av mina favoritserier genom alla tider!

  1. Hedvig skriver:

    Åh Skärgårdsdoktorn, så himla bra serie❤️ En favorit!

  2. Evelina skriver:

    Alltså du är en sån jäkla förebild för oss som är lite större i storlek! Blir så inspirerad av din klädstil, och att man kan vara snygg fastän man är rund. Vart köper du främst kläder? KRAM!

  3. Har du blekt tänderna eller har det dina ”egna”? Tips isf! Vill bleka men vet inte om jag ska våga mig på någon hemmagrej eller inte. Älskar din och Angelicas blogg och tvillingpodden .

  4. Lisa skriver:

    Har du blekt tänderna eller har det dina ”egna”? Tips isf! Vill bleka men vet inte om jag ska våga mig på någon hemmagrej eller inte. Älskar din och Angelicas blogg och tvillingpodden .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..