Take her to sea Mr. Murdoch

Nu sitter vi i bilen på väg till Örebro och Titanic-utställningen som finns där. Både jag och Ibbe älskar Titanic och vi har pratat om att åka och titta på den utställningen men det blev inte av under semestern. Vi lämnade nyss Elsa hos morfar, Sussie och Caroline. Hon gillar att vara där och det gör så att jag känner mig trygg också. Min lilla Gullmunk. Hon sov hela natten i sin egna säng för första gången på flera veckor.

Är det någon av er som har varit på utställningen? Vi har fått tips på en bra restaurang i Örebro också som vi har bokat bord på ikväll. Sen är vi även sugna på lite massage så vi ska se om vi hittar det.

IMG_3024

IMG_2517

  1. Sara skriver:

    Åh typiskt! jag var på utställningen idag och hade älskat att träffa på dig där!
    Hoppas att ni hade en bra dag i Örebro 🙂

  2. Sofia skriver:

    Glöm inte att köpa förköp biljett till Titanic. Annars kan det bli låååång kö! 🙂 Hoppas ni får det mysigt i Örebro.

  3. Hej. Har ni köpt förköp dit? Står i kön dit precis nu, men pga nåt fel vid bokningen är det alldeles för många som har kunnat köpa biljetter och därför är det långa köer in.. om man inte har förköp kommer man inte in alls… får se hur lång tid köandet tar (har hittills köat i 30 min) och hoppas det är värt det 🙂 !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..