Varför är folk elaka mot varandra?

Jag har precis sett klart kvällens avsnitt av Idol och har en stor klump i magen. Den sista killen som sjöng, Marcus, berättade att han har blivit mobbad. Han sjöng en egenskriven superfin låt. Hans röst, låt och person träffade mig rätt i hjärtat. När ska folk sluta vara elaka mot varandra? Jag har så himla svårt att förstå varför man säger elaka saker till andra. Jag känner mig helt nedstämd och vill bara gå och lägga mig.

Imorgon är en ny dag. Igår såg jag Breaking News som jag också blev illa berörd av och gick och la mig med en klump i magen då också. Vad är det för värld vi lever i egentligen? Usch.

IMG_3220

 1. Susanne skriver:

  Mer Kärlek Åt Folket !
  Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad och som jag brukar säga har man inget snällt att säga behöver man inte säga någonting alls!

 2. Lotta skriver:

  En stor fråga som vi tyvärr aldrig kommer att få svar på. Får ont i magen när man ser hur folk beter sig mot varandra. Om alla bara kunde acceptera alla som vi är, så skulle världen bli bra mycket bättre. Men jag är säker på att vi som känner så här, kämpar hårt med våra barn för att dom ska bli fina och sympatiska människor, och på det sättet så växer det upp flera barn med hjärtat på rätta stället <3 Kram

 3. Elin skriver:

  Så tänker jag ofta. Har ett yrken som gör att jag får se mycket elände. Men jag brukar tänka att det är sunt och kärleksfullt att bli berörd. Det gör en själv till en bättre människa och viljan att uppfostra sina barn till empatiska och medkännande människor blir stark. På så vis blir världen bättre. I alla fall vår lilla värld som vi har runt oss. Och den är nog så viktig! Hoppas du får en skön natts sömn och att klumpen försvinner!

 4. Tova skriver:

  Fina Jessica♡ Den frågan ställer jag ofta, vad är det egentligen för värld vi lever i?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..