Vaknar upp till en hemsk värld

Usch, jag somnade med en klump i magen och vaknade upp till nyheten om journalisten Kim Wall. Vad är det för värld vi lever i? Vad som har hänt henne verkar vara som världens värsta skräckfilm och jag var tvungen att stänga av presskonferensen imorse för att jag mådde illa. Idag är en ny dag, men att vakna upp till de här rubrikerna är faktiskt helt vidrigt. Jag tänker på hennes familj och anhöriga. Vilken otrolig tragedi.

Från det ena till något helt annat. Idag står jobb på schemat och sen event för bästa Johanna Kajson som har skrivit världens finaste bröllopsbok. Jag är så stolt över henne! Jag som nyss skrev att Ibbe och jag inte har bestämt något nytt datum för bröllop blev väldigt sugen på att dyka in i en bröllopsplanering. Jag kanske helt enkelt bara ska planera en stor fest så att jag får utlopp för all min kreativitet som har fått stängas in eftersom att vi ställde in bröllopet.

sheila
Den här lilla trion ska på Johannas event idag.
kajson_
Bild på boken lånad från finaste Johanna Kajson. 

  1. Emma skriver:

    Usch så hemskt det är! Är precis som du en känslomänniska som påverkas jättemycket av nyheter och intryck. Spana gärna in min blogg! kram

  2. Snälla fina Jessica! Skriv ett inlägg med dina bästa tips för en baby shower?! Ska ordna en för min bästis och jag vill ha lite roliga inslag utan att det ska lekas eller vara helt amerikanskt. Vart börjar man?! Paniiiik! Haha, du som är så pysslig kan väl ge lite idéer! Snälla söta

    Vet du nån svensk sida med något utbud för showers? Etsy finns ju, men allt är på engelska..tveksamt hur det går hem his mormodern och farmodern

    Puss och kram! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..