3 saker jag funderar på nu

Vi har det så himla bra här nere på Kalymnos. Idag har vi solat, badat i poolen och strax är det dags för vår kusins bröllop. Det kommer vara 600(!) gäster i kyrkan. Det kommer bli en fantastisk upplevelse att få dela med familjen och släkten. Jag ska inte överösa bloggen med sol- och badbilder i en hel vecka men här kommer några till bilder från den här fantastiska ön + 3 saker jag funderar över just nu.

1. Gift i en vecka
Idag skulle jag och Ibbe varit gifta i en vecka om det hade blivit som vi planerade från början. Då hade jag dock inte suttit i Grekland nu. Vi hade planerat att inte åka ner eftersom att vi nog hade spenderat pengarna på vårt bröllop. Nu blev det ju inget bröllop och istället firar jag att min kusin gifter sig, men också en vecka som nyförlovad. Länge leve kärleken!

2. Saknaden efter mitt barn
Idag skickade Ibbe en film på Elsa när hon dansade med sin Babba. Jag började gråta för att hon är så jäkla gullig och för att jag saknar henne så mycket. Saknaden efter henne är enorm och jag ser fram emot att få vara ledig med henne på fredag.

3. Livet är så kort
Jag lyssnar på Petter Stordalens bok ”Min hemlighet” som ljudbok och det är så inspirerande. Han ger mig energi och lust att dra igång nya projekt. Satsa för att vinna. Jag känner liksom inga begränsningar i livet, medan Angelica är lite mer verklighetsförankrad. Det är bra, för vi kompletterar ändå varandra där. Jag tycker ändå att man ska göra det man brinner för och inte gå runt och vara missnöjd med sig själv eller sitt liv.

IMG_3458
IMG_3462
IMG_3473
IMG_3474
IMG_3475
IMG_3627

 1. Tycker det är klokt och härligt att du tänker så, du har så rätt om att livet är för kort för att vara missnöjd. För de kan bli kort, känns det som livet försöker säga mig (min sambo är 26 och har cancer (hjärntumör) men han ska fanimej leva vidare men fick veta idag att våran granne fått besked om att hon har 3-6 månader kvar att leva. Så tugnt.

  Förlåt om de vart deppigt nu men de jag ville säga är att din tanke är härlig, man ska ha ett härligt liv!! (Det har vi, trots allt) PUSS

  1. Elin skriver:

   Hoppas allt löser sig på bästa sätt! Ta hand om dig och din sambo

  1. Sandra skriver:

   Jävla cancerhelvete! Jag vet aldrig vad jag ska säga till någon som berättar att dom själva eller anhöriga har cancer, men jag brukar fråga om jag får ge en kram. Skickar en till er och hejar på både din sambo och dig ❤ Ni verkar onekligen ha helt rätt inställning iaf

   1. Tack för påhejjningar! Jag har en riktig kämpe här hemma så jag hoppas vi får en längre fint liv❤❤

    1. Styrkekramar till er! Hoppas och tror att allt kommer bli bra! ❤️❤️❤️

  1. Sofie skriver:

   Men åh stor kram och allt ska nog bli bra <3

 2. Emma skriver:

  Idag när jag irrade omkring på Ica i Å-berga fick jag syn på Elsa i vagnen tillsammans med ibbe som handlade och min första impuls gjorde att jag var så nära att utbrista ”Heeeej Elsa!” sen insåg jag att det hade ju varit så tokigt… xD blev lite starstucked och måste bara säga att hon är ju lika bedårande ”i verkliga livet” som på dina bilder/filmer som är en fröjd att få se <3

  1. Men åååh! Vad roligt! 🙂 Du skulle sagt hej 😀 Hehe! Vad gullig du är som skriver så om Elsa, blir så glad! Massa kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..