Fånga dagen – alla dagar

En sak som jag ångrar en aning är en tatuering på foten som jag gjorde för en herrans massa år sen. Det står ”carpe diem” i ett snirkligt typsnitt. Jag vet att det är klyschornas klyschor att säga så men min mamma har sagt så sen jag var liten så för mig betyder det mer än bara ”fånga dagen”.

Jag tycker dock att det är viktigt att stanna upp och njuta av livet – varje dag. Även om inte hela dagarna är glass och ballonger så finns det vissa stunder som iallafall har sina ljusglimtar. Just nu är ju jag på semester så varje dag här är tzatziki, sol och bad. Men jag påminner ändå mig själv att stanna upp och tänka att livet är bra härligt och så försöker jag verkligen njuta av nuet. Jag har lätt för att tänka ”det här borde jag göra oftare” istället för att bara leva i just nuet. Ett exempel på det är när jag unnade mig att gå på massage senast och istället för att njuta tänkte jag ”när ska jag göra det här igen”.

IMG_3555
IMG_3598
IMG_3880
IMG_3888
Jag kommer att lägga upp fler bilder från bröllopet ,men vårt wi-fi är rätt segt tyvärr (som alltid utomlands tycker jag). Hunden på bilden är mina kusiners hund som heter Boss. Han är så gullig!

 1. Lena skriver:

  Kan du länka till din klänning?

   1. Lena skriver:

    Den rosa i spets från HM. Tack på förhand.

    1. Den verkar vara slut på hemsidan tyvärr. 🙁 Kram J

 2. Varför följde inte Elsa med till Grekland? Tänkte när Alice skulle ha följt med Kramar

  1. Den här ön är inte så barnvänlig för så små barn som Elsa ändå är fortfarande, så vi bestämde att det kändes bäst att hon fick vara hemma. 🙂 Kram J

 3. Bra skrivet och viktigt. Vi blickar för mycket framåt idag. Jag påminner mig själv varje dag om att försöka ta vara på tiden. Tror det är vanligt nät man har barn också att längta till nästa steg och glömma att njuta här och nu även när dom är små

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..