Hon läser mitt brev varje kväll

Innan jag åkte hit till Grekland skrev jag ett brev till Elsa och ett brev till Ibbe. Sedan la jag deras brev på deras huvudkuddar. När Ibbe läste upp Elsas brev för henne första kvällen sa hon att hon ville sätta upp det på väggen. Ibbe gjorde som hon ville och sedan har han läst brevet för henne varje kväll. Han har skickat uppdaterande sms om henne hela tiden och varje kväll har Elsa sagt flera olika ord från brevet som ”Mamma, älskar, fjärilspuss och kärlek”.

Jag saknar Elsa så otroligt mycket nu. Vi åker hem imorgon kväll men planet landar inte på Arlanda förens runt 01 eller 02 tror jag. Jag hoppas att Elsa ligger i vår säng när vi kommer hem, annars kommer jag nästan att vilja bära över henne till mig. På fredag har jag tagit ledigt och Elsa ska vara hemma från förskolan. Vi ska förhoppningsvis åka till mina kusiner som jag är här med nu och Elsa ska få rida på en av deras islandshästar. Som jag ser fram emot att komma hem igen.

IMG_4386
IMG_4447
IMG_4461
IMG_4463
IMG_4518
IMG_4599
IMG_4616
IMG_4626

  1. Maria skriver:

    Vart kommer din fina klänning ifrån?

  2. Linda skriver:

    Du är otroligt vacker Jessica, både insida och utsida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..