Hon är helt fantastisk och driven

Idag vill jag tipsa om en vän och bloggkollega, nämligen Linnéa Seidel som driver Linnéas Skafferi. Hon har bloggat i en herrans massa år och hon har dessutom gjort flera kokböcker. Hur coolt? Jag är så imponerad av henne och blir otroligt inspirerad av hennes driv.

Varje måndag delar hon med sig av en meny för veckan i bloggen. Jag har testat flera av hennes vegetariska recept och två av mina favoriter är zucchiniplättar och halloumistroganoff. Mums! Elsa gillar också stroganoffen vilket är ett stort plus.

IMG_4644

Världens finaste Linnéa på vårt event som vi hade i våras.

IMG_4639

Såhär ser en gröt ut om man heter Linnéa Seidel. Jag skulle inte ha något emot att flytta in hos henne.

IMG_4640

Hur fint? Linnéa fotar mat som ingen annan jag känner. Hur många gånger har man inte försökt fota sin mat och så ser det ut som skit? Hon är verkligen grym!

IMG_4642
IMG_4643

IMG_4641

Om ni inte redan gör det tycker jag verkligen att ni ska börja följa Linnéas fina blogg. Hon bor på samma ställe som Ibbe kommer från, nämligen fina Sala.

 1. Malin skriver:

  Jessica! Ska boka boende i örebro, vet ju att din upplevelse var sådäääär Vart ska vi inte bo?

  1. Heej! Boka någon av de stora kedjorna så är du på säkra sidan. 🙂 Kram J

 2. Sandra skriver:

  Såå härliga bilder!

  OT: huuur fixar ni ert hår så det blir så fint vågigt? Är det eget självfall? Jag har egentligen lite ”rörelse” i håret men det är bara kaooos….

  Stor kram från kompisen du inte känner… (än?!;)

  1. Eller hur! 😀 Vi har självlockigt, men på den där bilden är det lockat med stor locktång. En sån utan klämma eller hur man säger, bara en pinne liksom. Superbra! Den kommer från Rapunzel men tyvärr säljs den inte längre. 🙁 Kram J

 3. Men Gud va gott allt ser ut!! Va hungrig jag blev! Å vad vacker hon är, väldigt lik prinsessan Madelaine !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..