Tell the world Im coming home

Nu väntar vi på bussen som ska ta oss ner till hamnen för att sen ta en båt över till Kos. Resan hem är rätt lång men det är det värt. Att komma ut till den här lilla ön är fantastiskt. Idag känner jag mig enormt känslosam och har smågråtit flera gånger av saker som gjort mig rörd. Jag borde egentligen ta en Premalex mot min pms men tror jag hoppar det idag. Ibland känner jag helt enkelt för att känna med hela mig och då låter jag bli att ta en tablett. Det är värre när jag känner mig irriterad och sprakig, då skippar jag aldrig en tablett.

Jag har nog aldrig varit så brun som jag är nu i hela mitt liv. Det har varit strålande sol varenda dag här. Det har varit världens bästa avslut på den här sommaren helt klart. Jag kommer att kunna se tillbaka på den här resan som ett minne för livet. Jag har njutit till max av allt. Solen, havet, maten och sällskapet. Jag känner mig utvilad och glad i själen. Nu grinar jag igen av att jag känner mig så glad. Jag ska få åka hem nu och pussa på två av de finaste jag vet.

IMG_4152
IMG_4176
IMG_4186
IMG_4188
IMG_4212
IMG_4215
IMG_4372
IMG_4652

LOADING..