Det är fan inte lätt alltid

Igår var vi ju på familjerådgivning igen och det kändes som en lång session. Direkt när vi gick därifrån kändes det ändå helt okej, jag kände mig som vanligt helt slut, men den övergripande känslan var att jag kände mig lugn. Men sen blev resten av gårdagen ingen bra dag för min del och jag kände mig väldigt nedstämd. Det är fan skitjobbigt att vända ut och in på relationen och prata, prata, prata. Jag förstår att vi måste göra det för att komma vidare. Men helst av allt skulle jag bara vilja spola fram tiden och att allt är bra redan nu.

Idag ska jag spela in min film färdigt med trolldeg och sedan klippa den. Ni kommer hitta den på loppi.se och på deras facebook. Gillar ni den sidan? Om inte kan ni göra det här. Där hittar ni roliga listor, klipp och allt som hör till småbarnslivet.

skinyourin
Jag hoppas dagen vänder och blir bättre. Just nu känner jag bara för att ligga i soffan och gråta. Jag har ändå sovit ganska gott och nära min älskade Elsa. Hon är den bästa människan jag vet.

 1. Lina skriver:

  Åh, hoppas det blir bättre imorgon om det inte blev det idag…, snart helg! 🙂 Alltid nåt… lite familjemys kanske lyfter upp lite. Du är förresten så himla fin utan smink! *avis*

 2. Anne skriver:

  Om det inte var något specifikt mellan er som förändrade ditt sätt att må, fundera på vad det är för tankar som går i gång som triggar ett sämre mående. Ni är så på god väg. Beundrar er styrka!

 3. Therese skriver:

  Ta den tid du behöver för att smälta vad som sagts! Stoor Kram

 4. Elin skriver:

  Härda ut! Rätt som det är kommer det kännas bättre. Och det är ju så värt det även om det är jävligt jobbigt nu. Jag är imponerade över att ni gör det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..