Vaknade till en ny bättre dag!

Ibland behöver livet få kännas lite skit för att det ska kunna vända. Jag accepterade bara mitt mående igår och gjorda inga direkta ansträngningar för att det skulle kännas bättre. Jag tillät mig att må dåligt helt enkelt och det var väldigt skönt. Bästa Annika kom på besök och satt och jobbade med mig och Angelica och det livade faktiskt upp.

Igår spelade jag in trolldegsfilmen klart och klippte ihop den. Jag lägger upp den här så kan ni kika på den om ni vill. Det är verkligen superlätt att göra roliga saker i trolldeg, det är ju bara fantasin som sätter gränserna. Igår efter jag hade hämtat Elsa på förskolan satt vi och lekte med trolldegen som blev över, men hon kan inte låta bli att slicka på den så det blir så himla kladdigt, och dessutom är den ju så salt vilket inte känns helt hundra, även om hon inte äter degen.

Idag ska jag på möteLOPPI och sen ska jag åka till Täby och äta lunch med min kära vän Mella. Jag ska även kika på lite nya kläder. Min garderob behöver verkligen uppdateras. Jag längtar efter stickade tröjor och varmare skor! Hösten är min absoluta favoritårstid.

glass_2

 1. Sofia skriver:

  Stort grattis på födelsedagen

 2. Hanna skriver:

  Grattis på födelsedagen

 3. Lovis skriver:

  Grattis på födelsedagen!

 4. Frida P skriver:

  Vad härligt att din dag idag blev bättre, det är nog som du skriver och som Angelica har sagt i podden, man måste tillåta sig att känna.
  Sen måste jag säga att jag älskar din stil och skulle gärna se att du skrev mer om vad du har på dig och varifrån det kommer. Det är nämligen ofta som jag tänker att jag vill fråga var du köpt dina fina kläder så tipsa gärna.
  Ha en fin fredagskväll och ha en lovely helg!
  Kram

  1. Vad gullig du är, tack! Jag känner knappt att jag har någon stil överhuvudtaget så det värmer! <3 Kram J

 5. fanny skriver:

  Vilka fina händer du har 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..