Låt hösten komma med all fart

Alltså hur kallt är det inte ute idag? Jag åkte in till stan supertidigt imorse och jag höll på att frysa ihjäl alla minuter av bussresan. Det slog mig då att jag nog inte har någon ordentlig höstjacka vad jag vet. Jag kan liksom inte för mitt liv minnas vad jag hade på mig förra hösten. Jag får väl ta ett varv i garaget eller fråga Ibbe som är expert på att lägga undan saker för att få lite ordning och reda.

Idag är jag och Angelica inne i stan och jobbar hela dagen. Den här veckan består av en hel del event och två av dom är tillsammans med Elsa. Imorgon har Lindex ordnat med ett härligt utomhusevent där mat lagas över öppen eld. Jag älskar hösten hörrni! Att få tända ljus och bara mysa är det bästa som finns. När klockan ringde imorse var jag dock mer död än levande och passade på att sova hela bussresan så nu måste jag slänga på mig ett ansikte innan alla trillar in på kontoret. Nu kör vi igång den här veckan!

jess
Måndag betyder dessutom nytt avsnitt av Tvillingpodden! Den här veckan gästar inga mindre än Ibbe och Maria Granquist! Vi pratar bland annat om karriär och de ger sina bästa tips på hur man lyckas. Missa inte det! Ni hittar som vanligt avsnitten på tvillingpodden.se och i din podasterapp.

 1. Marlene skriver:

  Åh du är sååå mycket vackrare med naturligt ansikte det ser så ”hårt” ut med det så svarta/silver. Kram

  1. Annika skriver:

   Låter som kommentaren från min svärmor efter att jag efter 7 år färgade håret från svart till blont: Bra att du färgade håret, du såg så hård ut innan.
   öh.. TACK??
   Jessica, du är vacker alla dagar i veckan. Naturligt sminkad och med mer smink. Känns som att ditt självförtroende höjts, vilket oftast märks i utstrålningen! 🙂 Alla känner väl sig som kungen på täppen när man har en bra dag . KRAM

  1. Annika skriver:

   Låter som kommentaren från min svärmor efter att jag efter 7 år färgade håret från svart till blont: Bra att du färgade håret, du såg så hård ut innan.
   öh.. TACK??
   Jessica, du är vacker alla dagar i veckan. Naturligt sminkad och med mer smink. Känns som att ditt självförtroende höjts, vilket oftast märks i utstrålningen! 🙂 Alla känner väl sig som kungen på täppan när man har en bra dag . KRAM

   1. Sara skriver:

    Håller med! Ska låta snällt men är egentligen så elakt.

 2. Anna skriver:

  Kan vi inte få se ibbes filmer någon gång! Låter som världens mest spännade jobb

 3. Anne skriver:

  Haha… Du har ju en blogg att kolla i!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..