När man vet så vet man

Idag skippade jag invägningen även om det är måndag. Veckan startade bra när det kom till kosten förra veckan men sen började jag slarva med att föra in vad jag åt i appen, och varje gång jag slarvar så vet jag att det inte slutar som jag egentligen vill. Idag vaknade jag supertidigt och kände inte alls för att hoppa upp på vågen. Det bästa är ju att det är helt frivilligt och om jag inte känner för det så kan jag hoppa över det. Och det gjorde jag.

Ny vecka med nya möjligheter när det gäller allt. Jag ska inte slarva den här veckan. Jag mår så mycket bättre när jag håller mig till min plan. Jag och Angelica jobbade rätt sent idag och jag kom hem lagom till nattningen med Elsa. Ikväll ville hon inte riktigt sova så det slutade med att Ibbe fick lösa av mig.

lindex_
Idag var vi hos Lindex showroom och provade lite kläder till Stora Influencerpriset. Ni kan spana in dans från det på Angelicas insta stories. Angelicalagergren heter hon på instagram.
twins
Det känns i mitt huvud att klockan ringde 05:40 imorse. Ibbe och jag åt sen middag och tittade på Idol samtidigt. Såg ni det? Wow, vad grym Olivia är! Jag hade gåshud över hela kroppen! Hon var med i Körslaget när jag jobbade med det. Himla gullig tjej, hoppas att hon går vidare ikväll. Jag har röstat!

  1. Maria skriver:

    Hej! Har en son som är lite yngre än Elsa. Hos oss är maten ett problem, sonen äter väldigt lite.. blivit enormt bättre sen vi började äta med honom, men även väldigt mycket stressigare att få ihop middag när vi kommit hem från förskolan. såg att ni inte verkar äta middag tillsammans med Elsa, Hur har ni löst middags- pusslet? Hälsningar Maria

    1. Hejsan! Jag och/eller Ibbe sitter med Elsa när hon äter middag, sen äter jag och Ibbe middag när hon har somnat efter 19. 🙂 Kram j

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..