Mot det stora skogsäventyret nu

Idag är Elsa ledig från förskolan och vi ska på ett mysigt event tillsammans med Lindex. Det heter Magic forest och det kommer lagas mat över öppen eld. Hur mysigt låter inte det? Jag ska testa att åka in till stan utan vagn för första gången sen Elsa föddes. Det känns lite nervöst men också så mycket smidigare när man ska gå av och på bussar, tunnelbanor och annat. I värsta fall får jag ju bara bära Elsa. Jag tänker att jag ska packa i en ryggsäck så att allt blir extra smidigt.

På vägen hem får vi sällskap av mormor så då behöver jag inte vara lika svettig tror jag. Update: nu sitter vi på buss nummer två och det går hur bra som helst än så länge. Det finns mycket att titta på och Elsa säger hej till alla. Så gullig!

IMG_5913
IMG_5925
IMG_5929
IMG_5934

LOADING..