Känns som en stekpanna i huvudet

Jag är så himla himla trött. Och trött på att vara trött. När jag vaknar på morgonen så känns det inte som att jag har sovit alls även om jag har sovit exakt hela natten. Jag försöker gå och lägga mig i någorlunda tid även om jag sällan somnar innan 23 men ändå är jag såå trött.

Jag skulle behöva komma igång och röra på mig igen. Om så bara ett kort varv i spåret. Jag vet ju att jag blir piggare av det men när man är så trött som jag är så känner jag att jag inte orkar släpa mig ut. Det får helt enkelt bli kvällens projekt, att springa eller gå ett varv i spåret för att försöka få lite ny energi. Så får det bli!

Jag har så mycket jag behöver ta tag i. Jag har en walk-in-closet som nu håller på att balla ur totalt. Samtidigt som jag känner att jag har noll kläder att ha på mig så väller det ut kläder ur garderoben som jag bara har tryckt in och nu sa min walk-in ifrån. Det har rasat ut gamla goodiebags som jag tänker att ”jag måste spara för jag kommer att vilja ha det som är i  någon gång”. Vad ska jag göra med alla saker? Det känns helt vansinnigt att slänga allt även om det är det absolut lättaste. Vad skulle ni har gjort? Vem kan jag skänka till?

lindex_1
lindex_3
lindex_2
Lindex Magic Forest (2)
Lindex Magic Forest Jessica & Elsa (1)
Här är några fler bilder från gårdagens härliga event. Alla de här bilderna fick jag skickade till mig från Lindex. Älskade älskade Elsa.

 1. Vi har sålt vårt hus och kommer mellanlanda i lägenhet innan vi ska ta över och totalrenovera mitt föräldrahem. Vi flyttar alltså till att börja med från 250 kvm villa till 96 kvm lägenhet, puh! Jag rensar för fullt och än så länge har jag lämnat på Röda Korset och det känns jättebra att sakerna och kläderna kommer till nytta hos någon annan, har även skänkt en del kläder till nyanlända familjer.
  Vad gäller det här med att spara har jag bestämt mig för att nu får det vara nog! Tror att det blir lätt att hålla det löftet under tiden vi bor i lägenhet men när vi väl renoverat och flyttat in i drömhuset på landet med en himla massa förrådsmöjligheter på gården är jag inte så säker på att jag kommer rensa speciellt hårt, haha 🙂

 2. Sara skriver:

  Hej fina du! Du skulle kunna ha en liten tävling här på bloggen där du lottar ut tex tre olika påsar med saker i till några läsare. Kram

 3. Hanna skriver:

  Ge det till Elsas pedagoger, alltid uppskattat! 🙂

 4. Hilda skriver:

  Vet inte om du äter d-vitamin men annars börja! Det tar 14 dagar innan man märker det! Så kom igen nuuuu! 😉

  1. Åh jag har massor med D-vitamnin här hemma, haha ska börja bli bättre på att TA mina vitaminer! 🙂 Kram J

 5. R skriver:

  Olika skönhetsprodukter och liknande är jätteuppskattat på barncanceravdelningar på sjukhus. Det är lätt att glömma tonåringarna och tänka att det bara är små barn. Varje gång barnet/tonåringen blir stucket (vilket är ofta)får det en ”stickpresent”, allt från bilar till pusselsaker och my little ponys. Det är tyvärr ofta det saknas saker som passar de större barnen, På Karolinska heter avdelningen Barn 12 och de tar säkert emot med öppna armar! Maila mig om du vill veta mer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..