Frida Fahrmans våffelkalas med River Island

Idag var vi iväg på superhärlig våffelbrunch på Atelier 23. Det var Frida Fahrman som höll i eventet tillsammans med River Island och Presskontakterna. Det var så himla fint uppstyrt! Elsa tyckte att det var jättekul och hittade en gardin som var ställets roligaste leksak. Hon älskar inte sötsaker, vare sig godis eller glass. Hon brukar på sin höjd slicka lite på en piggelin, men hon är inte överförtjust. Har jag den enda tvååringen som INTE gillar pannkakor? Hon har aldrig gillat det och höll sig till jordgubbar, blåbär och hallon idag, sen köpte vi en korv på vägen hem. En korv med bröd går alltid hem, haha.

Nu är Ibbe iväg och handlar för en helg ute med båten. Vi ska köra tillbaka båten till stan under helgen där den bor vintertid. Jag hoppas att vi kommer att lägga i en helt ny båt nästa säsong även om jag älskar vår Ella. Det vore kul med en större båt och det känns som att det är dags för det. Idag tog nattningen med Elsa exakt 30 sekunder. Hon hann nästan somna innan jag kom med hennes mjölkflaska. Hon kämpar på bra min lilla trooper! Det är en lång resa att åka fram och tillbaka till stan för en tvååring och hon gör det som en liten kämpe.

river_5
De hade gjort det så personligt och fint! Här är en polaroidbild av Elsa, Philip och Alice . 
elsa_river
river
 Elsas coola keps hittar du här. (adlink). 
river_2
ganget
 Angelicas snygga tröja hittar du här. (adlink)
river_4
river_jess_2
river_1
elsa_jess
 Våra outfits är från River Island förutom jackorna och min skinnkjol. Hur gulliga är inte mina skor? Fluffiga små saker. Elsas jeans hittar du här, hennes fina jeansskjorta här och guldskorna med rosett här. Min t-shirt är den här och fluff-skorna hittar du här. (alla länkar är adlinks)
river_jess

 1. N skriver:

  Jag har 2 grabbar på 5 & 7år, ingen av dem käkade pannkakor i 2årsåldern. Jag tror att de var 3-4 innan de gav efter och istället började älska det. När storebror hade börjat äta pannkakor men inte lillebror fick han ofta äta det hos grannarna eller så fick vi se till att laga pannkakor en dag då det fanns rester till Lillbrollan. Men visst känns det konstigt när de ratar en maträtt som ”alla andra barn” älskar?

 2. Sandra skriver:

  Min 4-åring gillar forfarande inte pannkakor…!

 3. Therese skriver:

  Har en 3-åring som inte gillar pannkakor. Är glad om hon äter en halv. Haha! Bananpannkakor brukar dock gå hem!

 4. Lena skriver:

  Min 2,5-åring vill inte heller ha pannkakor, i alla fall inte vanliga. Bananpannkakor fungerar men vanliga,, nope Idag på förskolan hade han ätit flera portioner blomkålssoppa men ratat tillhörande pannkakor

 5. Lina skriver:

  Jag har också en tvååring som inte gillar pannkakor. Inte våfflor heller… lite märkligt är det allt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..