5 bilder från min telefon

Idag har jag vabbat med Elsa. Hon vaknade inatt och hade nästan 39 graders feber. Hon fick lite febernedsättande och efter mycket om och men somnade hon om. Jag stängde av larmet och lät oss sova tills vi vaknade av oss själva vilket var strax efter åtta. Idag har Elsa varit pigg som en liten mört, men snorig. Hittills har hon inte haft någon mer feber vilket är hur skönt som helst, mest för henne. Jag blir alltid så orolig när hon får feber även om jag vet att feber i sig inte är farligt. Jag tycker bara inte om det tillståndet och vet själv hur jag känner mig när jag har hög feber. Speciellt minns jag febertopparna som barn. Det var hemskt.

Idag är det ett riktigt stanna inomhusväder. Ibbe har nyligen löst av i vabben och jag har fått sätta mig för att jobba. Jag har fixat och trixat ihop veckans nyhetsbrev för LOPPI som går ut på söndag. Vi ska snart börja packa ihop för att åka ut med båten. Det ska bli mysigt att få vara bara vi tre, lilla familjen. När jag sa till Elsa att vi skulle ut med båten skrek hon ”jaaaaaaa!! Och äta ägg!!”. Haha, vi äter alltid ägg till frukost när vi är ute med båten. Hon ville även att våra vänner Andy och Maria skulle följa med på turen. Jag hörde rykten om 19 grader och sol på söndag. Det känns långt borta just precis nu eller vad säger ni?

frukost
Morgonens frukost bestod av både macka och frozen smoothie. Elsa älskar det. Den här består av banan, frysta hallon och frysta jordgubbar. Lätt som en plätt! När den har tinat lite brukar hon be om ett sugrör.
lilaganget
Det är inte alltid helt lätt att fånga alla tre kusiner på samma bild. Igår lyckades jag även om alla tre var i farten.
hon
Att få vakna bredvid den här lilla kroppen är ren och skär lycka. Hon är så himla gullig när hon sover, även om hon snurrar runt som en liten propeller.
elsa_
Här är Elsa på väg till stan utan barnvagn för första gången. Det var verkligen ett äventyr. Mer om det kan du läsa här.
starten
Min vecka startade på LOPPIs kontor. Jag gjorde ett försök att hänga i ringarna. Det gick sådär… Haha, åh jag längtar efter att börja träna igen så att jag får känna mig stark.

LOADING..