Nu fryser vi ihjäl här ute

Det verkar inte bli några 19 grader och sol. Det är så kallt och riktigt ruggigt i båten. Det är tur att vi har en värmare att slå på, annars hade det varit helt olidligt. Som tur är packade jag ner Elsas dunjacka så henne går det ingen nöd på. Värre är det med Ibbe som springer runt med en regnkappa i galon och hoppas på att bli varm.

Nu ligger vi med båten i en vik som heter Piratviken. Här på botten ligger det ett vrak. Vi smög fram med båten och kikade på det. Så obehagligt! Jag fick rysningar och riktig Titanic-feeling. Usch! Det är så klart i vattnet så vraket gick att se hur bra som helst. Vi stannar här över natten sen lägger vid till båten i hemmahamnen här i stan. Imorgon kväll ska jag ut och äta med pappa m familj för att fira min och Angelicas födelsedag i efterskott.

IMG_6318

IMG_6248
IMG_6250
IMG_6267
IMG_6290
IMG_6293
IMG_6296
IMG_6304
IMG_6310
IMG_6313

Vi stannade till i Waxholm och tankade och köpte glass. Sen la vi till en stund vid Liljeholmskajen för att köpa baguett till kvällens middag som är svenska färska kräftor.

  1. Karin skriver:

    Vilken fin jacka Elsa har! Vilket märke är det och vart kommer den ifrån?

  2. Anonym skriver:

    Tog du inte kort på vraket?

  3. Elin skriver:

    Åå fy så läskigt och spännande på samma gång!! Bara jag som blir sugen av att dyka ner och undersöka? Är det ett stort skepp? Måste googla på det där, haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..