En riktigt mysig kväll igår

Igår när Elsa hade somnat i båten dukade Ibbe och jag fram kräftor och västerbottenpaj. Supergott och så mysigt! Det var härligt att bara sitta och prata och båda la undan telefonerna. Tills efter middagen, då blandade Ibbe rom & Cola till oss och vi ställde 20 frågor att ställa till varandra på en dejt. En artikel som Angelica har skrivit till LOPPI. Vi pratade om fråga nummer 3 i säkert en halvtimme innan vi kom vidare.

Klyschigt nog så är det lätt hänt att man som småbarnsförälder pratar om sitt barn när man väl sitter ner och pratar. Eller om andra vardagsbestyr. Det var härligt att prata om något helt annat. Jag fick veta saker om Ibbe som jag inte visste om och det kändes fint. Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon väntar sista måndagen på Loppi. Jag berättar mer om det och mitt och Angelicas nya jobb imorgon.

IMG_5212

Mina två fina. <3

LOADING..