En måndag med en riktig superkänsla

Även om klockan ringde orimligt tidigt imorse och det var riktigt svårt att gå upp så var det en känsla av välbehag som spred sig i min kropp. Jag älskar verkligen måndagar! Många hatar ju den här dagen i veckan men jag ser det bara som positivt att en ny vecka startar. Jag är ett stort fan av nystart och då passar måndagar mig helt perfekt. Jag är en klassisk ”jag ska vara nyttig från och med måndag”. Hur skönt är inte det? Man misslyckas liksom aldrig då utan får alltid en ny chans. Hurra för det!

Idag sitter jag och AngelicaLOPPI vår sista måndag för den här gången. Det känns konstigt på ett sätt eftersom vi har jobbat här varje måndag i nästan ett helt år. Men nu börjar också en ny tid. En tid med mer tid på vårt egna kontor i Åkersberga och nya spännande projekt. Jag såg precis att det är lösgodisets dag idag. Egentligen borde man ju börja vara nyttig imorgon och köra all in på lösgodis idag, haha. Jag ÄLSKAR lösgodis.

jess_2

Måndag betyder som bekant även att det finns ett helt nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. I den här veckans avsnitt pratar Angelica och jag om Ibbes och min familjerådgivning. Hur vida vi ska gå där livet ut eller hur status ser ut. Vi pratar även om slang och om det är okej att handla när barnen är på förskolan eller inte. Ni hittar avsnittet på tvillingpodden.se och i din podcasterapp.
twinsies

Ny vecka med dig twinnie är tametusan oslagbart!

LOADING..