Jag hade två barn – i en timme

Om det ens var en hel timme. Aldrig har jag varit så svettig. Jag tog med Alice när jag skulle hämta Elsa på förskolan idag och så tänkte jag att vi tre skulle gå till affären. Mysig utflykt tänkte jag. Jag tänkte fel. Alice satt där hon satt, i vanliga sittdelen i vagnen, fastspänd. Men Elsa satt bak på en liten sittdel, vet inte vad det kallas. Där måste hon sitta och hålla i sig vilket hon inte alls var sugen på. Jag vet inte hur många gånger jag fick lyfta tillbaka henne på den lilla sadeln.

I affären gick det ändå helt okej. Tills vi skulle betala, då ville Elsa hoppa av och springa iväg. Jag ville inte lämna Alice ensam så jag drabbades av panik. Ingen lär ju se paniken eller ens uppfatta den paniken man känner förutom en själv. Jag lyckades fånga Elsa och så satte jag mig på huk och förklarade för henne att jag ju är ensam med dom och att dom måste hjälpa mig. Det funkade!

elsaalice

För att göra hemvägen roligare körde jag in i alla buskar längs vägen. Det var succé! Vi lekte att buskarna var monster och Elsa och Alice tjöt av skratt. Det rann svett längs min rygg när jag väl var framme. Haha, jag älskar att jag önskade mig två barn igår och idag klarade jag knappt en timme. Hatten av för alla er med fler än ett barn! idag önskade jag att jag hade haft fyra armar.

 1. Anna skriver:

  Haha jajamen folk hajar verkligen inte vilken utmaning det är. Jag har tvillingar som är 2,5. Håll i hatten säger jag bara

 2. Ellinor skriver:

  Ja svettig blir man, haha. Men det blir liksom en del av vardagen, dubbelt med svett men dubbelt med kärlek också /mamma till 2 små troll.

 3. Åh svettig rygg är minnen från två små 🙂

  Men du skulle klara det galant, utan problem! När nästa bebis kommer är du redan Mamma, ni är en familj bebisen glider in i ett myshem med massa rutiner och härligheter. KRAM

 4. Hanna skriver:

  Jag har tre barn, 8,7,2 år och kan inte minnas en dag när jag inte varit svettig

 5. Sandra skriver:

  Jag har psudotvillingar på 6 och 7 år, varav den ena har adhd. Impulskontroll existerar inte och den där lilla gnuttan konsekvenstänk finns inte alls. Kommer aldrig glömma när dom körde kundvagnsrace i affären och den, han med adhd, fick syn på en hund utanför. Rätt ut genom dörren och precis på väg över gatan när jag fick tag på honom…! In igen för att betala och hämta unge nr 2. Svor högt och heligt att ALDRIG någonsin handla ensam med dom igen.
  Nu har dom en lillasyster på 1,5 år som avgudar syskonet med adhd. Kan säga att jag är svettig typ dygnet runt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..