Deras nära relation är helt fantastisk

Jag älskar att Elsa är så nära sina kära kusiner Alice och Philip. Att Angelica och Stefan har gått ifrån varandra har lett till att barnen inte ses exakt varje dag, som de faktiskt gjorde förut. Men på ett sätt blir tiden när vi ses allihopa mer värdefull. Jag värderar iallafall tiden med Alice och Philip mer nu än vad jag gjorde innan. Förut var de lika självklara i min vardag som Elsa är.

Det är en lyx att få bo så nära Angelica som vi gör. Jag är tacksam över det och tar inte det för givet. Jag njuter av varje dag som vi kan ha det så och det är mycket som ska fungera för att vi ska kunna leva på det här sättet. Min och Ibbes relation behöver fungera och jag är tacksam över att Ibbe vill bo så nära Angelica. Jag vet inte hur jag hade känt det om Ibbe hade så nära relation med någon annan än mig. Jag värderar hans förståelse högt. Elsas gulliga sweathirtjacka kommer från Polarn. (adlink*) Det finns matchande byxor till också. (adlink*)

katt_1
katt_3
katt_4
katt

Idag har vi varit på familjerådgivning igen och jag var inte beredd på mina egna känslor. Jag har skrivit det förut, men jag går dit med en tro och känsla av hur det ska bli, även om jag vet att det är bra att gå dit med ett helt öppet sinne. Det är svårt för mig att styra mina tankar och känslor. Idag vällde det upp känslor inom mig och det blev en hel del tårar. Efteråt blev det många kramar och nu känns allt mycket bättre. Jag är så glad att vi valde att ta tag i våra problem.

*Adlinks, vad är det?
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

 1. Johanna skriver:

  Heja dig och er!
  Blir så glad av att läsa att det går framåt. Väldigt inspirerande hur ni väljer varandra! När man är på bröllop är det ju egentligen det som folk gör också. Men det är så mycket fokus på annat så att det nästan glöms bort. Det viktiga. Att välja varandra varje dag.
  Uppskattar också att du är så personlig i bloggen men inte privat.
  Tack för en fin blogg.

  1. Linda skriver:

   Vad hon skrev
   Fint skrivet å jag håller med om allt!
   Tack för vi får följa ditt liv❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..