På lyxig brunch hos Desenio idag

Jag har varit iväg inne i stan på en härlig love-bombing-brunch hos bästa Desenio. De bjöd in flera influencers som har gjort samarbeten med dem på en riktigt lyxig brunch på deras kontor. Deras kontor är otroligt inspirerande och jag kände att jag vill göra om hemma. Här kan ni kika på hur mitt samarbete med Desenio såg ut när jag fixade en tavelvägg i köket. Jag ska verkligen försöka få till en house tour här hemma, ni är flera som har efterfrågat det.

Nu sitter jag hemma och jobbar med veckans nyhetsbrev för LOPPI som går ut ikväll. Snart har det blivit dags för mig att hoppa ner till förskolan och hämta Elsa. Ikväll väntar en libanesisk middag hemma hos mami sen blir det läggdags tidigt för min del. Elsa snurrade som en liten propeller inatt och jag känner mig helt slut.

brunch_1
brunch_2
brunch_3
brunch_6
Så mycket gott och väldigt fotovänligt!
desenio_jess_2
desenio
jess_desenio
Deras innergård var helt fantastisk! Hur fint? Min jacka kommer från Gina Tricot för några år sedan. De köpte in ett gäng riktiga militärjackor så den här har använts av en militär.
goodiebag
Jag kom hem med en mycket generös goodiebag. Så mycket härligt!
paula
Fina Paula var på plats. Hon är alltid lika snäll och gullig när man träffar henne.

 1. Men hjälp så gott allt såg ut att vara…..mums!!! Riktigt fotovänligt oxå som sagt var =)

 2. Hej, en liten undran? Vart är väskan ifrån? Så otroligt fin! Mvh Katarina

   1. Tusen tack för svaret. Stor kram Katarina

 3. Hannah skriver:

  Varför går ni på familjerådgivning?

  1. För att lära oss kommunicera med varandra ordentligt. 🙂 Kram J

 4. Simona skriver:

  Svarta taggiga bollen !? Va e de för nått? #okunnig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..