Jag känner redan skillnad i kroppen

Det kanske bara är inbillning, men igår laddade jag ner en app för meditation och testade både igår och idag. Det var lite som massage för själen. Att samla sig själv i fem eller tio minuter är otroligt skönt när man är en så uppvarvad person som jag är. Jag är dålig överlag på återhämtning och är egentligen inget stort fan av att vila, men det här var precis lagom för mig.

Jag laddade ner två olika appar, en som jag såg att Angelica tipsade om, meditation heter den. Och sen en som heter mindfulness där övningarna är på engelska. Idag upptäckte jag dock att det bara var dag ett av den engelska som var gratis så den raderade jag nu. Har ni tips på bra appar med mindfulness-övningar?

glad_jess
Idag är jag och Angelica inne i stan och vi började dagen med frukost på Pom & Flora. Vi ska spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden snart där vi gästas av Matilda, (matildajag på instagram) och prata om psykisk ohälsa. Ni kan lyssna på det avsnittet från och med måndag, I eftermiddag har jag en rolig inspelning tillsammans med bland andra Aina. Jag berättar mer om det sen!

LOADING..