En riktigt rolig kattlunch igår!

Igår var jag på ett superkul event som var i samarbete med Purina. Jag, Aina, Carola och Nina fick provsmaka soppor och gissa ingredienser med ögonbindlar på. Sopporna var tillagade av superkocken Daniel Lakatozs från Sveriges mästerkock. Han skulle laga dem med inspiration från en kattsoppa, som är Purina Gourmets nyhet. Jag ska visa er mer om kattsoppan längre fram. Jag älskar när samarbeten blir något extra, så som det här eventet. Det var så härligt att få umgås med Nina, Aina och Carola i flera timmar. Tre fina människor som man blir glad av.

purina_1
purina_2
purina_4
purina_6
purina_3
purina_5
När jag kom hem igår såg jag att hela min walk in closet är städad. Jag har tyvärr ingen förebild på hur det såg ut, men jag har skrivit om den förut. Att det är ett projekt som känns helt övermäktigt men att jag måste ta tag i det. Det rasade ut goodiebags och gamla fula kläder som jag aldrig använder. Nu har en viss liten Ibbe tagit tag i det projektet och städat ALLT. Jag blev helt chockad och överlycklig. Han hade dessutom skrivit små söta lappar överallt. Han är bäst!

Idag har jag som projekt att rensa allt som han har städat ut. Han har sorterat kläder i massor av påsar och skönhetsprodukter i andra påsar. Nu är det upp till mig att slänga/skänka/spara. Jag har redan fyllt tre stora svarta sopsäckar med gamla kläder som ska gå till återvinningen. Tack för alla era tips om vart jag kan vända mig med innehållet i mina goodiebags. Det blir dels till ett kvinnohem, men också till en barncanceravdelning där det finns en hel del tonåringar som skulle uppskatta innehållet (fick tips om det av en läsare, tack!)

elsa_
Elsa uppskattar min garderobsrensning. Hon hittade ett par nya perfekta heels!

  1. Anne skriver:

    ”Elsa uppskattar MIN garderobsrensning…” Hahaha… Skrattar gott! (Jag vet att rensningen är din del men det såg så kul ut!) En stor rosbukett till Ibbe! Det är att gå den extra milen för den man älskar. Den mil man vet att hon/han själv inte orkar gå.

  2. Jessica skriver:

    Så omtänksamt av honom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..